מגיעים לגן/בית ספר- איך אצלכם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם חשבתי לשאול אתכן במסגרת הקליטה במסגרות השבוע:
    מי ברכב ומי ברגל?
    מי מביאה את הילדים באוטו למסגרת ומי מפזרת בהליכה ברגל?

ולמה אני שואלת? כי אצלנו אנחנו מפזרים ברגל- לפחות בתחילת השנה אנחנו מקפידים, כי הגענו למסקנה שזה יותר קל לילדים. הפרידה היא הדרגתית ויש הסחות דעת מהפרידה שאין אותן באוטו- רואים בדרך ילדים אחרים גם בדרך לגן, נמלים, שלכת, וכו' וכו'..
    הצעיר היום יצא מבואס מהבית, ועד שהגיע לגן (10 דקות טיול) הוא נפרד מבעלי בשער ונכנס מבסוט לבד לגן. (גן טרום טרום... שנה ראשונה בגן עירייה)

במהלך השנה אנחנו עושים חלוקה בפיזור - ימים שאני מתחילה להעביר חוג מוקדם בגנים- בעלי מפזר, וימים שלא- אני מפזרת. כמובן שבחורף וכשיש פגישות עבודה מוקדמות לשנינו אז מפזרים באוטו.

איך אתן?
22 תגובות
עמוד 1
  • אני אוהבתץ ללכת לפזר אותם ברגל בבוקר...אבל כמעט אפעם לא יוצא לי קלחת את שלושתם בד"כ זה את הגדול לבית ספר ואת הקטני למעון ששניהם זה סדרך למונית ששירות(שונאת ליסוע עם האוטו לעבודה....שונאת)

אני אוהבת את ההליכה הזו ברוגע באויר הנעים של הבוקר....תענוג
  • אנחנו ברגל כי אם נקח את האוטו יקח יותר זמן

• הסעה
  • שנה שעברה הגנים היו רחוקים אז הייתי חייבת אוטו אחרת לא הייתי מגיעה בזמן לעבודה

עכשיו בית הספר והגן שלה קרובים אז זה באחריות בעלי... כי אני לא אגיע בזמן אם אקח אותם. הוא לוקח אותם ברגל

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• ברגל...
    להגיע לבי"ס ברכב זה בלתי אפשרי ולוקח הרבה יותר זמן מאשר ברגל.
    הבעיה שהסיבוב כולו יכול לקחת מעל 20 דקות של הליכה כי כל מסגרת נימצאת בכיוון אחר וזה קשה לילדי הגן, אז אנחנו נפגשות עם עוד אמא לבנות באותן מסגרות וכל אחת לוקחת שתי ילדות לגן או לביה"ס.

• נגה, גם בדקה אפשר
  • לכרמל ולשקד יש הסעות של המועצה
    את ניצן אני לוקחת ברגל

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• דקה זה עוד טוב

• באוטו. רחוק מדי עם עליות וירידות (ירושלים..)
    לפעמים בעלי לוקח את 2 הקטנים ברגל כדי שלא אצטרך לעשות סיבוב גדול מדי כשאני ממהרת לעבודה.
    זה גם ככה בדרך שלו.
    אבל אני מאמינה שבחורף בכל מקרה ניסע באוטו כולנו

בחזור בעלי לוקח ברגל עם עגלת תאומים וטרמפיסט לגדול
    כולם בעגלה אחת! מגניב
  • את האמת רק אחה"צ זה הבעייתי, בבוקר הן נופת צופים

• נגה את לפני לידה... כמוני כמוך. אין מה לעשות פסיכולוגית את במקום אחר כרגע.. יש בית לסדר, עריסה להעמיד, ניו בורן לכבס. צריך שקט נפשי לזה אין מה לעשות. אני בעד הכשרת בייביסיטר טובה לתקופה הקרובה ויפה שעה אחת קודם. את תברכי על זה במיוחד כשהקטנציק יצא. כל אלמנת הייטק מבינה לליבך
  • רק באוטו.

יש תינוקת בעגלה, אמצעית זוחלת לאיטה וגדולה שממהרת השד יודע לאן
    פייס: ortal_hori

• את כל כך צודקת

• ממש לא.. אצלנו זה כמו אחוות קיבוצים. כל הציוד שלי מושאל לאחרות. חברות אחיות וכו. אז אני בתהליך איסוף של הציוד שלי. חלק חזר בסדר. חלק חזר לא משהו וצריך לשפץ. חלק הלך וחייבים לקנות חדש.. עובדים על זה
  • נוגה חבל אם היית בארץ הייתי מביאה לך את שלי היא כמעט חדשה ממש
    מקווה שלא תצטרכי להתפשר
  • אגב- לבוגבו יש את כל מה שציינת. אני חורשת עליה כבר 6 שנים ואין כמוה!!
    מתקתקת כמו חדשה, ואחרי חריש רציני. אני באמת יוצאת איתה לריצות קלות.
    מה שכן- היה לנו מזל וקנינו אותה ביד שניה- חדשה מהניילונים בחצי מחיר.
    לדעתי שווה לחפש ולא להתפשר. את תהני ממנה.
  • שנה שעברה- ברגל, היה ממש ממש קרוב.
    השנה-באוטו, רחוק לנו.
  • אנחנו ברגל.
    20 דקות עד בי"ס ואז עוד 10 דקות לגן. את הקטנה אני לוקחת בתלת אופן עם מוט דחיפה כי היא לא מסוגלת ללכת כל כך הרבה ואין לי את הכוחות לסחוב אותה.

• בוגבו נורא יקרה...זה בעיה לקנות בילד שלישי כזה דבר
    עם אמילי היינו צריכים להחליט בחיפזון יחסית על העגלה, והראש שלי היה בפגייה ולא בחנות..
    אז בחרנו את העגלה של cam עם אמבטיה וסלקל- וזה היה ממש לא משהו..

• דווקא בילד שלישי יש לך פחות הוצאות כי את הכל כבר יש לך ואפשר להתפנק. אבל כאמור- אני קניתי יד שנייה וזה עלה לי חצי. אין שם מן אתר יד 2 כזה? או מובינג סייל בימי ראשון? בחוף המערבי זה היה מאד מקובל
  • את צודקת שיש פחות הוצאות...אפילו בגדים עד גיל שנה יש לי בשפע!
    אבל סלקל אני לא מוכנה יד שניה, והאמת שאני חייבת בשבוע הקרוב שכבר יהיה לנו סלקל מוכן!
    בכלל חשבתי שההורים יישמחו לעזור לנו עם זה, אבל אף אחד לא הציע ואני לא טיפוס שיבקש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה