היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואו. פשוט וואו. איזה לחץ... איזו תקופה לחוצה... תקופת פתיחת שנה לאמא ל - 4 היא לא קלה בכלל... ואתמול.. היה לי יום... שאני עדיין לא יודעת אפילו להגדיר אותו. הוא היה מלא, עמוס, גדוש, ממש לא הייתה לי שניה אחת לנשום. ברצינות
11 תגובות
עמוד 1
ברור שאפשר להבין!! נכון שעוד אף בן שלי לא התגייס אבל הם גדלים כ"כ מהר! זה מפחיד! ביום הראשון של הגן של איתן ישבתי איתו בגן ונכנסה ילדונת עם הבכור שלה פעם ראשונה לגן וחשבתי לעצמי - אני כבר לא הילדונת הזו? כי אצלה זה ילד ראשון ואצלי שלישי! איך יכול להיות?
בטח שאפשר להבין אבל ברור לך שזה לא הסוף ולא ״ישורת אחרונה״ זה גיל הבגרות האמיתי שלדעתי הוא המשמעותי ילמרות מה שאומרים על זה שהילדות שלנו מעצבת אותנו ומשפיעה עלינו. בהצלחה לכן
אני חושבת שכל תחילה של פרק בחיי הילדים מרגש ממש.. ואין אמא שלא מסוגלת להבין
פעם ראשונה בגנון, כמו כיתה א ,כמו גיוס לצבא, בשינויים במחויבים "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני?
שחר המלך, מה תגידי עלי... ילדונת עם ביבי בת עוד לא חודש...
שרוני..מיכל עשתה צו ראשון? מה היו קב"א, דפ"ר ומה זה לעזעזעל צד"כ?
תודה בנות
וואו
אהה..עכשיו הבנתי למה יש רק קו במקום ציון מול הצד"כ וואוו..כל הכבוד למיכל ! מדהימה ! עוד לא ראיתי מישהו שקיבל את צינוני המקסימום כמו שהיא קיבלה הורסתתת ! גם לנו יש יום ה-100 , קיבלנו השבוע גם איזה מכתב עם תאריך גיוס ל14.12.14 ...בטח עוד ישתנה מיליון פעם...אבל בדיוק כמו שכתבת..זה "הדליק" לי משהו בפנים..אלווו זאת התינוקת שלי ! איזה גיוס עכשיו? היא נסעה עם הכיתה לשבוע פולין...נשבעת לך- שבוע פשוט לא ישנתי אני אוכל לא לישון שנתים?