תרשו לי להתעצבן על התגובות. כמורה כמובן
עם כל ההבנה של הקושי הרב, הפתרון צריך להיות אחר. לא לערב את המורים. צריך להיות יצירתיים. קייטנות עם סטודנטים לא יודעת, הוספת ימי חופשה להורים עובדים וכו.
כי אם יקרה דבר כזה אני אפרוש מההוראה לגמרי.
חד וחלק.
ואני לא מפונקת- תאמינו לי.
גם עוז לתמורה- לעבוד עם 35 ילד בכיתות עד 4, וכמובן שחלק גדול מה35 הם בעלי לקויוות לימודיות או התנהגותיות, הפסקות ששל 10 דקות לשמור בהם בחצר, או לשאוב לחילופין.
עם כל האהבה למקצוע ולתלמידים היקרים, אני מגיעה לסופ"ש עם הנשמה ביד. מחכה לערב אחד!!!! ללא שעות טלפונים והכנת שיעורים. שאני אוכל לה**** יותר מחצי שעה לניקיון שבועי בערב.
אין לי בעיה שיביאו מסגרת לילדים ביולי. כהורה אני בטוח אברך עלל זה. אבל אני לא מתנדבת להדריך בקייטנה. אני מורה. לא מדריכת פעילויות בקייטנה.
מי שכל כך רוצה את התנאים שיעשה הסבת אקדמאים והופ.. כל ההטבות השכר החופשות אצלו.
לא סתם יותר ממחצית מורים פורשים לפני 5 שנות וותק.
תמיד יש לי את ההרגשה שההורים לא באמת מבינים מה המורים של הילדים שלהם עוברים. עכשיו בוודאות ההרגשה צדקה.
למיטב ידיעתי זה קושי שונה לחלוטין מעבודה אחד על אחד ולא משנה באיזו מסגרת עבודה.
------
ומה זאת אומרת להנחית עובדה? סליחההה?? אם היו מחליטים בעבודה שמהיום עובדים גם ימי שישי או גם מוצ"ש, זה היה עובר?? מה זה להנחית?? נכנסתי לעבודה עם תנאים מסוימים, כל שינוי דורש את הסכמתי!!
חוזה זה חוזה! גם ההטבות והחופשים מעוגנות בחוזה!
נכון שמקבלים משכורת על החופש אבל המשכורת הזאת נצברת מחודשי הלימודים- כל חודש נצבר עוד סכום. אם הייתי בשמירה לדוגמא- אני לא אקבל את כל החופש גם אם אעבוד את כל שאר השנה ברצף! במקום להעלות שכר צברו את ההעלאה הזו לחודשיים משכורת.
פחות אלימות ברחובות? פחח שההורים יחנכו אאת הילדים שלהם. ילד אלים הוא אלים גם בשבוע אחד של חופש.
המורים זה לא בייביסיטר נגד אלימות.
והיום גם בלי חופש יש אלימות ברשת.
נו נו.
מעניין אם גם בכל העולם ככה מתלוננים. הרי החופש זהה. והמשכורות של המורים אגב הם בערך פי 4. (עבדתי בארה"ב שנה)