גלי מרץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתכם? איך הלילות?
    היום הייתי אצל הרופאה (סוף סוף) ושאלתי אותה מה לעזאזל עושים עם זה. היא המליצה על מינרין והפנתה אותי לאורולוג ילדים. זו התרופה שהמליצו גם לכם? כי אני זוכרת שאמרת שיש לה תופעות לוואי מפחידות וכששאלתי אותה לגבי תופעות לוואי היא אמרה שכמעט ואין

11 תגובות
עמוד 1

• היי מותק ,
    אכן זאת התרופה .
    זה יכול לדלל את הדם אם שותים בזמן שלוקחים את הכדור
    רשום גם בתוך העלון וגם ע"פ ההסבר של הרופאה. אסור לשתות אחרי נטילת התרופה (כדור נמס מתחת ללשון) כ- 8 שעות שזה למעשה כל הלילה ו- שעה לפני נטילת הכדור צריך להפסיק לשתות .
    זה מצריך שת"פ מכיוון הילד . נדב לא זרם .
    ביאס אותו שאסור לו לשתות . הרבה פעמים הוא גם צמא באמצע הלילה ולכן צריך להשגיח שלא ילך לבדו למזוג כוס מים באמצע הלילה (אצלנו זה קורה)
  • היא באמת אמרה שמחמש בערב אסור לשתות. אני נוטה לחשוב ששחר ישתף פעולה. למרות שלא לשתות מחמש בערב זה די מתעלל. הוא בד"כ לא מתעורר בלילה ככה שלשתת באמצע השנה לא סביר שיקרה.
    אני אקבע תור לאורולוג ילדים ונראה מה יגיד. היא אמרה שגם הילדים שלה לקחו את התרופה ושבד"כ לוקחים אותה שנתיים (
  • סליחה שאני נדחפת

• הרופאת ילדים שלי אתמול סיפרה לי שהילדים שלה עד גיל 9 הרטיבו ואז נתנה להם את התרופה. לא יודעת מה להגיד לך. יש אחוז מסוים שממשיך להרטיב עד לא יודעת מתי. אבל מה? עד מתי חיתול? ואם ירטיב עד גיל 12? זה נורא לדימוי העצמי!
    אני בעד טיפול אצל רופא מומחה. ואם הילד שותה המון להציג בפני אותו רופא את העובדה הזו והוא ימצא פיתרון. אני בטוחה שזו לא התרופה היחידה.

• תודה
    את האמת עדין לא פנינו לרופא בעניין הזה
    נראה לי זה הזמן
    קודם פונים לרופא ילדים?
  • נראה לי שכן. בגלל שלא ידעתי לאן לפנות התחלתי מרופאת ילדים. היא גילגלה אותי הלאה לאורולוג ילדים ועכשיו אני צריכה לקבוע תור אליו.
    בהצלחה לכולנו. נתעדכן
  • הבן שלי לא שותה המון ...
    אתן יודעות שזה גנטי ובד"כ בנים סובלים מזה ?
    לאחי היתה בעיית הרטבה עד גיל מאוחר ... וגם גיסי
  • בעלי היה מזועזע מהמחשבה של להגביל שתיה...

• וואוו לא ידעתי שאנחנו באותה הסירה..
  • גם אני לא מסוגלת להגביל בשתיה, בעיקר כשחם
    אני בעצמי שותה המון
    וגם לא כל כך נראה לי לתת כדורים בגיל כזה
    הבעיה שאצלי הוא ישן כל כך חזק, מאוד קשה להעיר אותו
    וגם אם לפעמים הוא ישן צהריים, הוא גם מרטיב, אפילו שישן שעה.
    הוא יכול לישון בתוך הפיפי לפחות חצי שעה ולא להיתעורר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה