אז איך התחילה השנה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אצלנו ב"ה מעולה
    כרמל התחילה חטיבה, באולפנה, כיתה ז'!!!! וואו יש לי ילדה ממש גדולה!!!!
    כמובן שהתרגשה, גם סביבה חדשה, גם בית ספר חדש, גם חטיבה....
    חזרה מרוצה בהחלט

שקד התחילה כיתה ב', היתה לחוצה כי היא לא מכירה אף אחד, אבל לא דאגתי... היא כמו דג במים, מהר מאד שחתה בקלילות

ניצן התחילה גן טרום טרום, כשהגענו היו מלא ילדים שבכו ונתלו על הגננת (גלי, לא רק בגן שלכם בוכים ) אבל היא התיישבה לצייר ואמרה לי ביי ביי, את יכולה ללכת
    לשמחתי הרבה, הגננת בגן הוחלפה, ואחרי דברים ששמעתי על הגננת הקודמת, טוב שכך

אז.... איך אצלכן????

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

13 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי!!!!

ואצלנו יובל הלכה לגן חדש אחרי 3 שנים בגן הקודם, הם עברו קבוצה של שמונה או תשעה ילדים לגן שמעין היתה בו שנה שעברה כך שהכל די מוכר, אמרה לי "אמא ביי" אחרי 2-3 דקות ואח"כ בבית הסבירה שהיא ניפרדה מהר כי רצתה כבר לשחק עם החברים שלה
  • אחרי כל הסיפורים כאן...
    באמת משמח שיש ילדים שמתחילים בשמחה וברגל ימין

• איזה יופי
  • איזה אלופות הבנות המקסימות שלך!!!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • לאיתן קצת קשה. אתמול בכה הרבה, היום קצת פחות.
    הכי קשה לו שהוא רואה את אביגיל דרך הגדר ולא יכול לגשת. עשר מתחיל לבכות.
    מסרב לאכול ואמר שלא כיף לו בגן
  • אצלנו- שניהם מתלהבים.
    הגדול- ממש נהנה בבית ספר, ישר פגש חברה חדשה וסיפר לה בדיחות. היא שיתפה אותו בצבעים שלא היו לו.
    עם שיעורי הבית אני רואה שצריך את התיווך שלי עד שיתרגל שבכלל יש דבר כזה. שכח לעשות היום בצהרון, אבל הצהרון היה מוצלח- יום ראשון.
    שיעורי בית היו צביעה של אותיות ושורות במחברת עברית, וגזירה והדבקה של דברים שצריכים לשים בילקוט של בית הספר (דף עבודה/יצירה בקיצור)

הצעיר-מאד נהנה בגן טרום טרום, ישר סיפר לי בבית על ליאור הבן שחטף לו טרקטור והוא לקח לו בחזרה.. בחצר שיחק עם 2 בנות (זו עם החולצה הלבנה וליאור הבת) מסתדר בקיצור. בבוקר בעלי לא ידע אם להשאר או לא ב"זמן הסתגלות" והוא הסתכל עליו ואמר לו "אבא, אתה יכול ללכת עכשיו- אני עסוק"

בקיצור מעניין להם, בטוחה שעוד שבוע- שבועיים הם יבינו שזו לא אטרקציה חד פעמית אלא מציאות. לא יכול להיות שהולך כל כך חלק...
  • כל הכבוד לכ-ל הילדים!!

• אצלנו כולם התחילו מסגרות חדשות במקום חדש..
    יותם פורח
  • אופק דין- כתבתי כבר, אני מלמדת בבי"ס לתלמידים עם הפרעות התנהגות.
    הם בשלב של בדיקת גבולות,
    חלק בודקים גבולות בסירוב למידה ("רק" סירוב למידה..) וחלק בודקים גבולות במשיכת הכבלים של המחשב בכוח מהקיר.
    וחלק באלימות פיזית, כלפי חברים וכשבא איש צוות להפריד הוא חוטף גם.
    לפעמים האלימות מכוונת גם כלפי אנשי צוות..
    מה לעשות..
    התלמידים האלה לא סתם עפו מכל מסגרת אחרת והגיעו אלינו..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • טלטוללל איזה כייף שאת פה
    פייס: ortal_hori

• גם הילדים שלי נקלטים טוב {}{}{}{}{}
    שחר מאושר. הוא הכי גדול בגן וגם אתמול וגם היום הלך לגן מלא באושר. שרק ימשיך ככה
  • הדסקה - משנה מקום משנה מזל .... טפו !!!!
    טלטול - שמחה לדעת שלא רק אצלנו כולם בוכים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה