מהפכת התקשוב בבית ספר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחד הדברים שהכי חדשים לי זה לראות פתאום מה קרה לבי"ס בשנים מאז שהיינו ילדים. יכול להיות שלמורות כאן ז ה טרוויאלי אבל לי כאמא זה חידוש מרענן. אני לא מדברת על הברקו והמסך בכל כיתה והעובדה שמעבירים לילדים חומר במצגות שזה ממש סטנדט מסתבר.. אני מדברת על כל צורת התקשורת ועירוב ההורים ביומיום. יש מהאתר הבית סיפרי לינק לכל כיתה ובתוך הבסביבה הכיתית המורה מפרסמת בכל יום מה למדו היום ומה שיעורי הבית. גם המחנכת וגם המורים המקצועיים. לא צריך לנחש ולא לנדנד לילד. יש שם את מערכת השעות שרק צריך להדפיס פשוט תענוג. גם אצלכן זה ככה? בכל זאת קרה משהו בשלושים שנה במערכת הציבורית. אני מתרשמת מאד מאד לטובה
7 תגובות
עמוד 1
  • עוד לא קיבלנו מידע על האתר של בי"ס.
    נשמע רעיון נחמד, ככה באמת לא צריך לנדנד לילד או להתקשר לחברים כי הילד לא כתב מה השיעורי בית
  • אני מקווה שהמורים כבר לא מתנהגים כמו רודנים דיקטטורים
  • או שבגיל 13 מגיע אבא עם החגורה ומודיע לבנו "אתה לא יוצא לבלות עד שאתה משלים את השיעורים מתחילת שבוע. ראיתי בלינק הכיתתי...!!"
  • גם לנו יש אתר עם פורום של הכיתה... טרם רשמו שם משהו. אין לי מושג אם זה פורום שהמורה מנהלת או של ההורים....

ובלי קשר, אצל אופק דין אין שיעורי בית בכיתה א'. רק אם יש להם דפים שלא סיימו בכיתה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• המחנכת של הבן שלי ממש חמודה. זה לא מסתכם בדיווח יבש על שיעורי בית. היא מספרת איזה ספר הם קראו בכיתה. איזה פעילות היתה בעיקבות הסיפור.. היום עשו להם סיבוב הכרות בחצר ביס. וכו כו. כמו בלוג כזה..
  • אם ככה זה ממש כיף, את יכולה לדובב אותו, להראות לו איפה זה ולהעלות חוויות יחד.
    זה רעיון מוצלח!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה