איך יכול להיות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היה יום מצויין, התחלנו את כיתה א, והוא חזר שמח וטוב לב.
    אז איך יכול להיות שהיום הוא בכה שהוא לא רוצה ללכת לכיתה?
    הוא לא בוכה כמעט אף פעם, רק לעיתים נדירות

14 תגובות
עמוד 1
  • אולי זה בכלל לא קשור לבית ספר עצמו? אולי זה כי נגמר החופש? אולי כי קשה ליצור שגרה חדשה? אולי כי הלחץ של התארגנות בוקר הוא משהו שלא היה לו עד עכשיו ( יש את כל הספרים? יש את כל המחברות? האוכל מוכן? יש לך שיעור ספורט היום? וכולי וכולי.. יום ראשון הוא יום של התרגשות. ביום השני המציאות המורכת מתחילה לחלחל
  • כמוני כמוך.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• המסכנים הקטנים והגדולים יותר...
  • זה בדרך כלל ככה. ביום השני הם מעקלים את המצב ויותר קשה להם.
    היום איתן אמר לי בבוקר: אולי לא כדאי לי ללכת לגן? אולי אני אשאר לישון?
  • ממש לא ציפיתי לזה, לא ידעתי שזה קורה....
    נקווה למחר טוב יותר

• הלחצת אותי

• נגה

• איזה עצוב לשמוע
    אני חושבת שתשאלי אותו מה הוא היה רוצה שאת תעשי כדי לעזור לו.
    אם הוא רוצה שתדברי עם המורה או עם הילד או עם האמא של הילד. תראי לו שאת שם בשבילו ושיש דרכים לפתור את הבעיה.
    בהצלחה
  • נראה ילד ממש רגיש...

אני הייתי מיידעת את המורה ומספרת לה על המקרה ומתייעצת איתה איך לנהוג.
    נראה לי שזה ילד שצריך להעצים, ולכן כן לשתף את המורה אבל לחשוב על דרך התמודדות. שתשים עליו עין כי הוא אולי זקוק לזה. יש כאלה שזקוקים לגישה ולהשגחה אחרת...

בהצלחה בהמשך!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני מסכימה עם ADI_D מעוד סיבה.
    אם את מתייעצת עם המורה זה פחות יאיים עליה כאילו את תובעת ממנה תשובות לאחריות שלה.

• תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה