לעוס, אני יודעת אבל חייבת תשובות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגבי החיסון... אני מבולבלת... אני בתשיעי, לא רציתי לחסן את הגדול שלי (2.9) אבל בקרוב יהיה לנו תינוקי קטנטן בבית ואני לחוצה מזה שהוא יכול להביא את הנגיף מהגן ולסכן את התינוק. השאלה היא אם ניתן לו את החיסון עכשיו הוא בעצם יהיה נשא ב6 שבועות הקרובים, מה שאומר שהוא יהיה ליד התינוק בזמן הזה... וזה בטח מסוכן...אוףףףףףף לא יודעת מה לעשות, התשובות לא ברורות לי, ובכלל, אני מתה מפחד מהסיכונים של החיסון.... מי שיכולה לשפוך קצת אור על העניין אני אשמח (:

1 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת בעצמי מה לעשות בהצלחה בכל אופן ושתדעי בטח יהנו לך יותר בפורום תמיכה מכאן בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה