היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פתאום קלטתי שערכת המגן של מעין כבר לא מתאימה לה. הזמנתי לפני כמה שנים. היא קיבלה ממת"ק והיום היא גדולה מידי בשביל זה. אז אני אמצא את עצמי בקרוב מחכה בתור בתחנת חלוקה. באסה.
20 תגובות
עמוד 1
נראה לי שגם אצלנו זה ככה, יש לנו שתיים צהובות...
מישהי יודעת מה לאיזה גיל? אני הזמנתי לילדים קצת אחרי שאיתמר נולד... יעל, אמא של יונתן ואיתמר
שיט יותר. לאיתן אין ערכת מגן. הוא לא רשום לי בת ז ולא הסכימו לתת לי. איך רושמים? אין לי שמץ של מטשג איפה הטופס אישור לידה שלו
צולי מוציאים במשרד הפנים ובאותו מקום מעדכנים בתז. גם אני הוצאתי רטרואקטיבית ..
ושלי הלכה לאיבוד
יעל, נראה לי שקיבלת ממת"ק ויש מצב שהוא כבר צריך ברדס. לא סגורה על זה. תבדקי.
לנו אין בכלל... צול צול אני שמחה לשמוע שאני לא היחידה עם תינוק בגיל הזה שעדיין לא רשום תיכף יולדת שוב בעז"ה כבר ארשום את שניהם ביחד
אז ככה, היום התקשרתי לשאול בפיקוד העורף לגבי הערכות של הילדים: פעם היה שמרטף וברדס, היום יש את הממת"ק- שזה מגיל לידה עד גיל 13. אז תהיו רגועות (לפחות מהבחינה הזאת...)
אם זה המצב, למה קיבלתי משהו אחר בשביל אור. משהו ירוק...
עכשיו קראתי משהו מטריד - זה לא ממש משנה איזה מסכה יש לנו, כי סארין חודר גם דרך העור. הנאצים שהמציאו את הגז הארור הזה עשו עבודה טובה. אני מקווה שהם נשרפים ברגעים אלו בגיהנום
א"א לעשות את זה מהבית? אני צריכה ללכת פיזית למשרד הפנים? ואיך בדיוק הם יאמינו לי שאני לא סתם ממציאה שהוא שלי? אני יכולה לבוא גם עם הבן של אחותי שנולד שלשום ולטעון שהוא הבן שלי לא?
בגלל סוריה נזכרת בזה?? פייס: ortal_hori
תנסי
צולי, איך זה יתכן שאיתן לא רשום?
צולי, קיבלת בבית החולים לפני השחרור מיולדות טופס שנקרא :"טופס הודעת לידה" אז יש למלא אותו (אם את זוכרת זה אותו טופס שרושמים שם בצד את שמו של הילד)ולצרף את נספחי תעודת הזהות שלכם ולהגיש ידנית למשרד הפנים או בדואר.
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
איזה מצחיקות אתן, הרי אין תמונה ששל התינוק בת.ז. בכל מקרה
הוא רשום עם שם במשרד הפנים, או לא? אם כן- שום בעיה, את מבקשת מהם ספחים מעודכנים. אם לא- אני באה לגנוב לך אותו, כי אין לך הוכחות שהוא שלך