רק אצלנו בוכים כל שנה ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1
  • גם אני מאחלת
  • כנראה שטוב להם בבית עם אמא]

• מה פתאום!! אולי בגני חובה לא בוכים, ואולי אולי טרום חובה

אבל אני רוצה לראות גן אחד של טרום טרום (פרטי בכלל אין מה לדבר) שלא בוכים כשההורים הולכים. יכול להיות שההורים נשארו ולכן לא בכו??
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• לדעתי זה טבעי שיום ראשון לא בוכים תמר.. הצעוצעים חדשים, החצר חדשה ההורים באים אחרי שעתים- מה רע?
    האסימון נופל בשבוע השני.. רק שהפעם יש חופש ראש השנה מיד. לדעתי הקליטה בגנים תסתים בערך אחרי סוכות. אין מנוס זה יהיה ארוך בגלל החגים. אין זמן לבסס שגרה
  • אצלנו - אצל איתמר הרוב היו עם ההורים (חוץ מהותיקים) ועדיין בכו.
    ויונתן גם קצת הזיל דמעה וחשש למרות שהוא כבר בכיתה א' וגם היה באותו מבנה בחטיבה צעירה (גן חובה) וגם עוד מלא ילדים בכו ממש כמו בגן!!!

בקיצור, לא רק אצלכם.
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אשטנגה - שכל הגן לא בוכה?? אין מצב

זאת השנה השמינית שלי (פרטי ועירייה) ותמיד יש כמה ילדים שקשה להם להיפרד ובוכים

במיוחד גילאי שנתיים - שלוש.

ונכון, לפעמים האסימון נופל אחרי כמה ימים/שבוע/שבועיים.... גם את זה אני מכירה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• נדב לא כיתה א׳ רשום שהוא בן 6 וחצי בסרגל
    פייס: ortal_hori

• חכו חכו!
    בסוף יתברר שהגננת שיקרה וגם הבטיחה לכולם ממתק כדי שלא יספרו שבכו
  • אורטל, בסרגל כתוב 5 וחצי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אחרי חופש כזה ארוך?????????

• זה מדבק

• אצל טל בגן לא ראיתי ילדים בוכים (טרום טרום חובה) וגם טל ניפרד מאוד יפה. אבל טל הגיע יחסית בין הראשונים ורוב הילדים החדשים עוד לא היו כשאני עזבתי אותו. אבל גם הוא תודה לאל לא בכה.
    גלי- קחי מלא אויר. יהיה בסדר. תהיי חזקה מולם ואח"כ תבואי לבכות לנו שזה מבאס אותך שהם בוכים.
    אצל איתן בגן - כל הגן בכה היום. כ-ל ה-ג-ן! זה היה נורא. גם איתן קצת בכה אחרי שהלכתי. אבל נרגע אחרי זמן קצר. מבאס לעזוב אותם ככה אבל הידיעה שאני סומכת על הגננות מרגיעה אותי. אני יודעת שהוא בידיים טובות
  • חמודים כאלה

• אורטל ??? משקפיים ???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה