איזה פישול.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלחנו את הבכור ליום הראשון בכיתה א' עם תלבושת אחידה לא מתאימה.
    חולצה בצבע אפור וכולם היו עם לבן.
    ישר עשה לו עגמת נפש והוא התבאס. כל כך מיותר.. אמרו כל כך הרבה אינפורמציה באסיפת הורים שפשוט שניינו לא זכרנו שביקשו חולצה לבנה. אמא שלי רצה הביתה להביא לו חולצה אחרת, אבל בנתיים הוא כבר התבאס ולא הסכים לשבת ליד החבר היחיד שיש לו בכיתה כי הוא זה ששאל אותו למה הוא לא בא עם לבן.
    מקווה שהוא יתגבר ויתאפס על עצמו ולא יפסיד את ההזדמנות לשבת ליד חבר שלו.

בעלי עזב עכשיו את הקליטה עם הצעיר בגן עירייה (אמרו לו ללכת והשדון ישר מרגיש בבית) והלך לראות מה קורה בבית ספר- זה 2 דקות הליכה אחד מהשני.

מאד מבאסת השמירה עכשיו... אין ספק. לא כיף לפשל, הוא יצא כל כך שמח ומתרגש הבוקר
8 תגובות
עמוד 1
  • וווווואי באמת לא נעים ומעצבן......
  • לא נעים, אבל גם לא נורא.
    מקווה שהצליח להתגבר על זה יותר מהר ממה שאת
  • דיוו מהשטח- הכל בסדר
    לאחר שהחליפו לו חולצה הוא מיד נרגע.
    יושב בקבוצה יחד עם החבר שלו, לא באותו שולחן אבל חפיף.

אמא ויותר- אצלנו אותם מרחקים כמו אצלך. גם אני אעשה את הטיול הזה בכל בוקר כשאקום מהשמירה
  • לא נעים אבל לא נורא.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לנו הביאו חולצה לבנה עם הכיתוב "שלום כיתה א", ככה שאי אפשר היה להתבלבל, אבל אחרת היה מתאים לי לטעות כמוך... קורה!!!!

חזרנו מהטקס היה כל כך מרגש, אני עדיין עם דמעות בעיניים.
    היה מושקע בטירוף, כולל שולחנות ממתקים, דיג'יי, בלונים, דגלי ישראל ועוד ועוד.
    התחלה ברגל ימין, בעז"ה שימשיך ככה!!!!!!!!!!!!!!!
  • אויש, אבל לא נורא

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אויש מבאס
    פייס: ortal_hori

• מסכנון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה