משחררת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני משחררת אותך באהבה גדולה ובצער רב. אבל לו הייתי מחליטה להמשיך וללדת אותך חרף כל הסיכונים, איזו מן אמא הייתי?
    אני משחררת אותך מוקדם מכדי שתוכל לחוש כאב פיזי, כדי שלא תיאלץ לחוש כאב פיזי ונפשי כפי שחש אביך, ואף גרוע מכך.
    אני משחררת אותך ממקום של עוצמה. ממקום של בחירה. ממקום של אהבה עצומה, אהבת אם. אני אמא שלך, ואם יש מישהו שיודע מה טוב עבורך- זו אני וגם אבא שלך. אנחנו מבקשים ממך לעזוב גוף פגום ולעלות בחזרה לעולמות טובים יותר. את התיקון שלך כבר עשית. שימחת אותנו במשך 14 שבועות וטעמנו את טעמה הנפלא של ציפייה לילד. תמיד נאהב אותך ונשמח מאוד אם תחליט לפקוד אותנו בהמשך, כשהרופאים והביולוגים טובי הלב יפיקו עבורנו עוברים בריאים וחזקים.
    תמיד תהיה שלי. תמיד אוהב אותך, אהבה שאינה תלויה בדבר. היית ההפתעה המושלמת והדבר הטוב ביותר שקרה לי. ולא רק לנו גרמת אושר אלא נגעת בכל כך הרבה חברים שלנו. תודה שבחרת בנו מכולם כדי לעשות תיקון. כנראה שהאמנת בנו ואני מקווה שלא התבדית.
    אוהב אותך לנצח, וגם אחריו.

אמא קיפוד.

3 תגובות
עמוד 1

• מה שלומך ?
    אני מניחה שאת כבר אחרי.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה