שאלת סנדביצ'ים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאמהות המנוסות...
    מה שמים בסנדביץ' לבית הספר?
    חשבתי להכין טבלה - וכל יום להכין סנדביץ' לפי הטבלה
    למרות שאני אחכה עם זה כמה ימים שתגבש דעה מה היא רוצה בסנדביצ'ים.

חשבתי על גבנ"צ וקוטג', טונה, חביתה, טוסט...(לא יודעת אם יהיה לי זמן להכין בבקרים...) סלט ביצים (אפשר להכין ביצה קשה יום קודם ובבוקר למעוך ולמרוח...)
    עוד רעיונות?

15 תגובות
עמוד 1
  • גבינה לבנה ופרוסות מלפפון, גבינה לבנה וזיתים, חומוס ומלפפון חמוץ, ביצה קשה בפרוסות דקות ומיונז, גבינה צהובה ומיונז, גבינה צהובה ומחמאה (מרגרינה בטעם חמאה), לשני האחרונים אפשר להוסיף פרוסות מלפפון, טונה ומלפפון חמוץ, טונה ומלפפון רגיל ומיונז, טחינה וחומוס, ממרח תמרים, ממרח שקדיה, דבש וגבינה לבנה, דבש בלבד, חמאת בוטנים, חמאת בוטנים וריבה (בתנאי שחמאת הבוטנים לא ממותקת).
    אני לא מכינה חביתה או טוסט, כי מה שיוצא זה שעד שמגיעים לאכול את זה, החביתה או הטוסט כבר קרים והלחם (או מחצית הפיתה) כבר מסמורטט, וזה פשוט לא טעים.
    אני מכינה את כל מלאי הסנדויצ'ים (2 למיכל, 2 לרם, 2 לבעל, 1 לאור, ולעתים גם לעצמי 1 או שניים, תלוי ביום) בלילה, לפני שאני הולכת לישון. מהסיבה הפשוטה שבבוקר אין לי טיפת זמן לעסוק בזה, ואני מעדיפה לא להיות בלחץ בבוקר אלא שכל אחד לפני שהולך, פשוט יפתח את המקרר ויקח את שלו. מנסיון של שנים - סנדויצ'ים שמכינים בלילה ולוקחים בבוקר - הם נפלאים ונהדרים.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• לי תיהיה בעיה רק עם שחר ... הוא לא אוכל כלום עד שמגיע הביתה לרוב אני שמה לו פיתה ריקה או נקניק בפנים ואם הוא רוצה הוא אוכל.

לדור תיהיה הזנה בגן משלמים 650 שקל שנתי והם מקבלים א.בוקר בגן ונישנושים במשך היום.

• גם אצלנו הגדול לא מגוון בכלל
  • שמש, את יכולה לאמץ אותי?
  • אצלנו זה ממש סיוט

• נגה, באמת סיפור!! ומתי את נותנת להם מנה בשרית, בערב?
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מעין מוכנה לאכול רק לחם עם קציצות (תפו"א, גזר ובצל עם ביצה ומלח), או לחם מטוגן. יצאה כמוני.
    אור מוכן רק לחם עם ממרח טונה, או גבינה מותכת והיום אכל גם ענבים.
  • אצלנו הולך פסטרמה בעיקר...

לפעמים טונה, לפעמים גבינה צהובה, לפעמים חומוס, לעיתים חביתה.

אם תהיה בנוסף תוספת שלא אוהב בתוף הפיתה (כמו מלפפון חמוץ או עגבניה) אז הלך על הסנדוויץ
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ברמת גן הייתה הזנה בגנים,
    אז הבוקר היתה הפעם הראשונה שהכנתי לילדים שלי כריכים לגן...
    ממש התרגשתי
  • נגה- את ממש מכינה להן ארוחות? עד איזה שעה הן בגן/בי"ס?

אהבתי את הרעיון של הקופסה המחולקת....

• אצלנו הלהיטים זה חביתה עם גבינה או מיונז וטונה.
    אבל גם גבינה עם זיתים או גבינה עם בצל (כשיש מבצע לפעמים אני קונה) לעתים רחוקות טוסט. אם הכנתי פיצה יום קודם אני מכינה מראש שיהיה גם לבוקר כי יודעת שהם נהנים מזה.
    ליד זה אני משתדלת לצרף ירק ופרי. את הפרי הם בד"כ לא אוכלים בארוחת הבוקר אלא בשעת ביניים כזו אז לבוקר יש להם ירק וכריך.
    ואני גם מכינה בערב. פשוט אין זמן בבוקר!

• אני שואלת אותה בבוקר. היום היא ביקשה פסטרמה.

צריך לחדש תמלאי, תיכף נגמר הכל
    פייס: ortal_hori

• השקעות....
  • השקעות....
  • הן נמצאות בבית ספר עד שלוש וחצי, ולפעמים אמילי מבקשת גם להישאר עד 6

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה