מפחיד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחילה לפחד... התגלה מקרה פוליו בבאקה אל גרביה. זה 5 דק' נסיעה מאיפה שאני גרה...
17 תגובות
עמוד 1
  • מקרה- מקרה?
    זהו, כבר לא מגלים רק נגיפים?
    פחד!!!!!!!
  • איפה קראת על זה? אין כלום בחדשות
  • חיסנתי ביום שישי . לא סיפור בכלל. אבל עם ילדים עברו כל החיסונים אם להבדק בעצמם לא יכולים . להדביק כן .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני חיסנתי ביום חמישי

• אבל הילדים שלך מחוסנים, תרגיעי
    פייס: ortal_hori

• באמת היה מקרה כזה??? לא שמעתי עליו!!!

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אני חיסנתי אתמול!
    אני שלמה עם זה...

• הנה, כתבה שפורסמה ב"הארץ" כבר לפני כחמישה ימים. היום שמעתי שמועה על מקרה. זו רק שמועה, אבל מפחיד בכל מקרה. ונכון - הילדים שלי אכן מחוסנים. בגלל זה לא חיסנתי עד כה.

http://www.haaretz.co.il/news/health/1.2102283

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• בנות להוריד את ההיסטריה !!!!
  • לא כתוב בכתבה שמישהו חלה, אלא שהנגיף נמצא בשפכים

• בייבי בום הילדים שלך מוגנים ! להם לא יקרה כלום !!!!
  • ובכל זאת, הרי אין ניסיון עם החיסון הזה. משחררים פה וירוס אלים, ואם החיסון הקודם לא יכול נגדו?! הרי אין עם זה ניסיון בשום מקום נוסף בעולם. תכלס אף אחד לא באמת יודע. אני לא מתכוונת לחסן כרגע, אבל פשוט האנטי שהייתי קודם לפתע לא כל כך מגיע ממקום של ביטחון מלא.
  • שרון, לך אין סיבה לפחד. גילי כבר חוסן וב"ה אין לאף אחד מהילדים כשל חיסוני... יש אמהות אחרות שצריכות לרעוד מפחד... האמת? מטריד העניין הזה! חיסון שנוי במחלוקת, וירוס פרא עם הדבקה בלי סימפטומים (לרוב), ומשרד בריאות שהציבור איבד בו את האמון. סרט רע!
  • מאד מאד שנוי במחלוקת, ובעיקר - מפחיד.
    אני יודעת שכל ילדיי מחוסנים, וב"ה אין לאף אחד במשפחה כשל חיסוני, ואין לי שום תכניות ללדת בעתיד עוד ילד. מהסיבות האלו לא חיסנתי את ילדיי (בעצם, מדובר רק על אור) וככל הנראה כרגע - גם לא אחסן.
    השמועה ששמעתי היא על מישהו שגר בבאקה, ויש לו משפחה מטול כרם - שבאו לבקר. אבל כאמור, זו שמועה. די קשה לאמת, כשמדובר באחינו...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• יש לי בעבודה מישהי מבאקה.. ננסה לאמת מולה.. אם היה מקרה היא בטוח תדע להגיד לי.

• עדיין לא הבנתי מה שינוי במחלוקת בחיסון חי מוחלש? זה חיסון שמחסין בו רוב העולם , כולל פינלנד ושוודיה שהיתה להם התפרצות כמו בארץ לפני 3 שנים ? 2.5 מיליארד איש קיבלו את החיסון ?
    זה לוקח בדיור חצי דק .
    מה שבטוח שעל הרופאה של בני אני סומכת הרבה יותר מתקשורת בישראל . ואם היא המליצה לחסן ואז חיסנתי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני גם חיסנתי ביום ראשון את שניהם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה