איזה נורא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התמונות של מה שקורה בסוריה....
    אי אפשר לעמוד אדישים בפני תמונות הילדים...
8 תגובות
עמוד 1
  • לגמרי
  • מחד - נכון, מאידך - שהעולם לא יוכל לעמוד בתמונות אלו ויתחיל להתערב רגע אחרי ההתערבות הראשונה אירן סוריה והחיזבאללה יתחילו להעיף טילים עלינו ועל ילדינו ובזה יהיה לנו הרבה יותר קשה לעמוד
  • נכון, המצב באמת רע.
  • מטריד מאד מאד. גם מה שענבר כתבה, גם תמונות הזווועה האלו וגם האלטרנטיבה. הנשק הכימי זה המשטר של אסד שיהיה לי בריא השתמש בנשק כימי על אזרחים שלו. בוודאי לא יהסס להשתמש עלינו. האלטרנטיבה היא המורדים שהם זרועות של אל קעידה שירו השבוע על הצפון ונלחמים נגד החיזבאלה. בוודאי לא טוב יותר.
    עכשיו נשאלת השאלה מה ישראל עושה אם ארהב באה ומבקשת ממנה להחנות את הכוחות שלה פה ומכאן לצאת לתקיפות בסוריה. תנחשו איזו מדינה יתקפו בחזרה???
    מדאיג מאד מאד...

אורטל אולי קנדה זה באמת לא רעיון כזה גרוע..
  • אשטנגה, התבלבלת! "אסד שיהיה לי בריא"?! שימות ביסורים, אמן!
  • הוא שאמרתי.. אני מסתכלת מה טוב ליהודים. הוא טוב יותר מהאלטרנטיבה
  • טוב, שיהיה.
  • לפי מה שקורה במצרים- באמת נכון.

ואולי, אם יותר לי לומר (לא על נשים וילדים שלא הספיקו לבחור את דרכם בחיים, כן על גברים ונשים שפועלים בראש הלא נכון)- עדיף שיהיו עסוקים אלו באלו מאשר בנו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה