שלושה ימי חג/שבת רצופים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דרושות אסטרטגיות הישרדות! בעיקר מדתיות, כי אין מחשב ואי אפשר לצייר וכו'.
    אז איך אתן מסתדרות? איפה אוכלים? קונות משחקים חדשים? מי שוטף כלים? חד פעמי? התחלתן כבר לארגן קניות? מבשלות בחג או לפני?
    אין לי כל כך סבלנות לשלושה ימים, אז אני ארגיש הקלה כשהכל יגמר, אבל ההקלה האמיתית היא להיות אחרי צום יום כיפור.
    אז יאללה... לנשום עמוק...
15 תגובות
עמוד 1
  • אז אנחנו בחג אצל ההורים שלי....אז שיפלגנו שמה.....
  • גם א י א ל ההודים( הבעל באומן) אבל בתכנון אריזה מאסיבית של משחקים מסוג פזלים, קליקס, צינורות, לגו ונראה לי שנקנה להם איזה משחק חדש או שניים. אה ובם חשבתי לקנות מחנות של בשקל כל מי י פיציפקס כדי לתגמל התנהגות יפה... מקווה שילך
  • גם א י א ל ההודים( הבעל באומן) אבל בתכנון אריזה מאסיבית של משחקים מסוג פזלים, קליקס, צינורות, לגו ונראה לי שנקנה להם איזה משחק חדש או שניים. אה ובם חשבתי לקנות מחנות של בשקל כל מי י פיציפקס כדי לתגמל התנהגות יפה... מקווה שילך
  • net02 - מה שונה משנה שעברה? נוסף עוד יום (שבת)... אבל ערב חג וחג תמיד היה בראש השנה. דווקא השנה הילדים שלך עוד יותר גדולים

סומכת עליכן! אתן מתורגלות כבר
  • תמר, המצב הולך ומתדרדר משבת לשבת. לאור יש רעיונות יצירתיים מאוד אבל מבלגנים מאוד. אתמול הוא הכים קצפת - הוא שפך סבון לקערה, הוסיף קצת מים וערבב. אני לא שמתי לב, כי היה שקט וחשבתי שהוא בטח ישן. בבוקר לפני שקמנו, הוא בנה חללית מכיסאות שהוא הוציא הן את התושבת ושם כל מיני ריהוט אחד על השני והוציא מצעים נקיים מהארון והוסיף גם אותם.
    במוצאי שבתות אני מעיפה מבט על הבית המבולגן ונוחתת עלי עייפות כבדה. לא פשוט. והוא לא עוצר אם אומרים לו "לא", צריך להיות כל הזמן עם היד על הדופק.
    כשיוצאים לגן השעשועים אור מעדיף לטייל בין עשבים, עצים וסלעים, ואם סוף סוף הוא נכנס לגן עצמו, אני בלחץ בגלל האפשרות של אינטראקציות חברתיות לא מוצלחות. קשה לי להכיל את כל זה.
  • נשמע שיש לו מלא דמיון

• התפריט, הוא צרה צרורה.
    כמה אפשר להסתכל על עוף ותפו"א בצורות שונות ומשונות....?

• מה הבעיה? בבוקר ביכנ"ס. שיחשחוק בחוץ עם החברים שלהם.
    בצהריים אוכלים. אח"כ ישנים. קמים, שולחים קצת לסבתא(
  • אנחנו קנינו מתנה לחג "קליקס" מקווה שזה יעסיק אותן הרבה.
    התפילות אומנם ארוכות אבל הבנות לא יתנו לי להתפלל הן סתם יפריעו אז חוץ מלתקיעת שופר אין לי מה ללכת.
    אין לי כ"כ רעיונות לתעסוקה לכל כך הרבה שעות. הארוחות פחות נראה לי בעיה, אין לי אכלנים פה. לשבת נכין חמין פשוט כי זה קל, חוץ מזה בטח יהיה פעם עוף ותפו"א ופעם אחרת אורז עם שניצלים. מלא סלטים, לסעודה שלישית קוגלים שאפשר להכין אפילו שבוע לפני.
    יש אבל את כל הסימנים להכין, זה מיליון שנה עבודה.
    חלק מהבישולים אני יעשה קודם וחלק בחג, אין אפשרות לבשל שלושה ימים מראש, אין לי אפילו מספיק סירים
  • אנחנו מארחים זוג חברים לכל החג והשבת(בלי ילדים עדיין).
    לא נראה לי שאלך לבית הכנסת,בית הכנסת שלנו ממש רחוק ואם אצעד עד שם נראה לי אצטרך להמשיך לצעוד לבית יולדות
    אנחנו מתחלקות בהכנה,מכינים כמה סלטים בכמות גדולה,כמה סלטים חיים לפני הארוחה,סיר אורז גדול,אני אכין שתי מנות בשריות בכמות,היא תכין שתי מנות בשריות בכמות....איזה תוספת,בקיצור,אני לוקחת את זה בקלילות,מתורגלת בכמויות גדולות-פעם היינו מארחים המון המון,עכשיו הורדתי הילוך.
    לפני שלוש שנים הקמנו סוכה במיקום מרכזי ליד בית של חבר,בישלנו כמויות,לא ידענו בכלל כמה יבואו והגיעו בערב חג איזה ארבעים ח'ברה...!
    היה נס שהכל הספיק...
    לגבי הילדים,מאמינה שיהיה בסדר,הבנות שלי יכולות שעות לשחק במשחקי דימיון,יש קאפלה ומלא לגו,מלא כלי מטבח....יש לי כמה משחקי חצר,מזל שיש גן בבית
  • ורעיון למי שיש לה ילדים שכבר מבינים-
    אפשר להכין דף משימות לפני החג למשל-
    שמעתי שופר,אכלתי תפוח בדבש,עזרתי לאמא לערוך שולחן וכו' וכו' ואחרי החג לצ'פר אותם על מילוי המשימות
  • חיחיחחחחחחחחחחחחחחייייייייי

אנחנו טסים לחו"ללללל

מחכה לזה כמו אוויר לנשימההההה
    פייס: ortal_hori

• שאפו אורטל!!!
  • האסטרטגייה אצלנו זה-
    ערב ראשון עם חברים
    בוקר- עם חברים אחרים.
    ערב שני זה תשליך!
    בוקר- כולם כבר ממוטטים מכל האוכל-שינה-אוכל-שינה..
    אחה"צ- יום שישי בערב- הולכים במשך שעה וחצי (בלי להגזים) לשכונה של ההורים שלי ושל בעלי,
    ישנים אצל חמי וחמותי, אוכלים ארוחה אחת עם ההורים שלי ואחותי והתינוקי שלה,ואח שלי שמגיע מחו"ל..
    בקיצור- שינוי אווירה וסגנונות כל החג..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • רעיון חכם למי שרק יצליח לאמץ!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה