בדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, בחודש שעבר עברתי הריון (כימי ככל הנראה) שנפל בשבוע חמישי
    החודש הרגשתי את הביוץ כמו שלא הרגשתי אף פעם (כואב וחזק) ואכן אישרתי זאת עם בדיקה ביתית.....עשינו הכל כמו ב"ספרים".
    היום אני אמורה לקבל....עשיתי בדיקה יום שישי בבוקר כי הייתי כל כך סקרנית וגם היה כתוב על הבדיקה שהיא מזהה הריון עד ארבעה ימים לפני איחור - יצאה שלילית ..
    אני יודעת שהבדיקות הללו לא כל כך אמינות לפני איחור .... ועוד יש סיכוי (אני מקווה כל כך!!) בכל מקרה הביוץ שלי התרחש סביב ה13/08 ומיום חמישי 22/08 - 9 ימים אחרי הביוץ , אני מרגישה כאבים קלים בבטן התחתונה אך שום סימן למחזור - שבדרך כלל , אני מרגישה יומיים קודם לפני שהוא מגיע.
    אוף אני כל כך רוצה לדעת כבר וכל כך מתפללת שהפעם (אם יהיה הריון) שיהיה תקין...
    מתי נראה לכן שאוכל לעשות בדיקה שתיתן תשובה אמינה ?
5 תגובות
עמוד 1
  • הי עלמה
    לפי הנתונים שלך את יכולה לעשות היום / מחר...
    מחזיקה אצבעות לקליטה מהירה ובריאה אמן >3

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי,
    עשיתי הבוקר בדיקה ביתית נוספת שגם הייתה שלילית.....
    אך עדיין לא מרגישה את המחזור מגיע.
    המחזור שלי אף פעם לא היה כזה סדיר הוא תמיד מגיע הין 28-32 ימים.
    היום אני ביום ה31 , אני כל כך לא רוצה להתאכזב .... ביומיים האחרונים אני מאד עצבנית, חסרת סבלנות, רגישה נורא.....כאילו, אם זה לא הורמונים אז מה זה?? אני רצה לשירותים....נרדמת בשבע בערב והיו גם קצת בחילות.....מה קורה לי?
  • הי עלמה
    הדרך האמינה ביותר היא לעשות בדיקת בטא HCG - בדיקת דם פשוטה דרך רופא המשפחה.
    לפעמים גם לעשות כמה ימים של "פאוז" מכל הבדיקות גם עושה טוב לבינתיים גם אם נקלטת וגם אם לא - קחי נשימה עמוקה, חיוך, ותזכרי שהכל לטובה (באמונה שלי בכל אופן !!)
    שנה טובה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה יעל.......צודקת.
    קבעתי תור לבדיקת דם ליום שני, עד אז אשתדל להירגע ואקווה לטוב,
    תודה רבה !!
  • כבר מרגישה אותך רגועה יותר

יעל נרקיס,