מה דעתכן כאמהות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתחילים אצלי את השנה במשפחתון שישה ילדים.
    ארבע הם 'ותיקים' משנה שעברה.שלושה בני שנתיים+ ואחת בת פחות משנה.
    בנוסף יש שתי ילדות חדשות אחיות באותם גילאים-אחת שנתיים + והשניה פחות משנה.
    אני בהתלבטות מה לעשות עם היומיים הראשונים.לקטנות,גם מי שהייתה שנה שעברה יום מלא זה בוודאי יותר מדי.
    ובשביל הבוגרים גם מי שלא הייתה,נראה לי שאין צורך בהסתגלות כמו תחילת גן פעם ראשונה אבל בתחושה שלי יום מלא ואפילו כמעט מלא אחרי חופש של.כמעט חודש זה יותר מדי...הם רק בני שנתיים.
    חשבתי אולי שהיום הראשון יהיה עד עד 12,השני עד 14 והשלישי יהיה יום מלא.
    מי שיהיה צורך יקח קודם.
    מה דעתכן בתור אמהות?היה נשמע לכן בגיל הזה סידור כזה?
9 תגובות
עמוד 1
  • יום ראשון בלי ההורים?

נראה לי הגיוני השעות

• הגיוני בשעות.
    יום ראשון עם הורים, אלא אם כן הילד משדר שאין צורך
  • נשמע לי סבבה לגמרי.

ככה עשו גם אצלנו בגן הפרטי
    פייס: ortal_hori

• תודה בנות!
    אחרי כל הדיונים פה על התנהלות של גנים היה לי חשוב לשמוע את חוות דעתכן
    אני מניחה שביום הראשון הותיקים יהיו קצת אמא ואז ישארו,ומי שחדש יהיה עם אמא וילך לפני 12.
    שוב תודה זה עזר לי להחליט!
  • אפשר גם בשיטה של להתקשר למי שנראה לך שזה הספיק לו ..
    יש ילדים שזורמים יותר ויש ילדים (גם וותיקים) שיזרמו פחות .
    אני מעדיפה הדרגדתיות
  • ההדרגתיות הגיונית מאוד, ולא מנצלת מדי את ההורים!! כל הכבוד לך
  • טוב אחת האמהות הותיקות כמעט בכתה לי בטלפון שאין לה שום שום שום סידור...אמרתי לה שתאיר עד ארבע....קשה לי לסרב במקרים כאלה....
    לגבי מטפלת הכוונה לחודש???
    האמת שזה נשמע תמוה.תתקשרי לברר פרטים.כמה ילדים.מה השעות....זה מאוד משתנה מאזור לאזור
  • טוב אחת האמהות הותיקות כמעט בכתה לי בטלפון שאין לה שום שום שום סידור...אמרתי לה שתאיר עד ארבע....קשה לי לסרב במקרים כאלה....
    לגבי מטפלת הכוונה לחודש???
    האמת שזה נשמע תמוה.תתקשרי לברר פרטים.כמה ילדים.מה השעות....זה מאוד משתנה מאזור לאזור
  • שושה,
    תעדכני איך היה!!!

מה עשית בסוף?
    כמה בכו? כמה מחו?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה