היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חברה שלי ילדה בשעה טובה!! עכשיו זו העוגה האהובה עליה, כשהיא הייתה בישראל אף אחד לא הכין לה): היא תיכננה להכין את זה בדיוק אתמול..ולא הספיקה.. אז חשבתי שזה יהיה נחמד להכין לה. אני אף פעם לא אכלתי את העוגה הזו- למישהי יש מתכון הגיוני???? זה נראה לי מסובך!!
13 תגובות
עמוד 1
לא מכירה שמות של עוגות
היא לא נורא מסובכת אבל כן צריך מיומנויות מסוימות באפייה כמו הקצפה טובה..חיתוך... בעקרון זה בסיס שאןפים אחר כך חוצים אותו וממלאים באמצע בקרם..
כן...מלחיץ אותי החיתוך (דווקא בזה אולי בעלי יעזור) יפעת, הבעיה במתכונים מהרשת שהם לא אמינים בעיניי. אני חייבת משהו שמישהו באמת עשה
מסכימה איתך
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מלא מרגש!
לא מבינה בזה כלום.. אבל שיהיה בהצלחה ובתאבון
הכנת? יש לי מתכון במחברת שלי אם זה עוד רלונטי תגידי. מקווה שהיא תעמוד בסטנדרטים שלך. בעיקרון זו סתם עוגת טורט פשוטה חצויה לשניים ממלאים בין מסביב ומעל בקצפת ומעל הכל עושים איזו תערובת של פקאנים ושופכים. אוף בא לי עכשיו
צאלה את כאן?? אני בדיוק הרגע באתי להכין אז אני מקוה שלא יהיה לי חסר שומדבר כי לא בא לי לצאת לסופר..
אויי חחחח עכשיו 4 בבוקר...לא משנה תודה על הטיפ!
מי כאן בשלוש בבבוקר??
מה הבעיה למצוא קונדיטוריה שעושה?? פייס: ortal_hori