הזוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הקטע הזה שנתפס השריר בשוק ?
    כל הלילה, והרגל כאילו נתקעת בפויינט....
    נוראי!
3 תגובות
עמוד 1
  • חוסר מגנזיום !!!
    תופעה שכיחה בכלל ובהריון בפרט
    קני מגנזיום (מומלץ של חברת NOW שהוא בלי טיטניום אוקסיד)
    מאמינה ששני כדורים ביום (200 מ"ג * 2) יעשו את העבודה ואם לא תעלי ל- 600 מ"ג (שזה 3 כדורים)
    בהצלחה

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • אני מכירה את התופעה מחברה הכי טובה שלי עוד לפני ההריון, אבל בזמן ההריון זה אפילו החמיר.. המליצו לה לשתות כל יום משקה שנקרא קלמדין של סופהרב. זה בא בתור אבקה שמערבבים עם מים (יוצא לזה טעם של פינקולדה, הסתקרנתי וטעמתי פעם וזה ממש לא רע..) ויש בזה גם מגנזיום גם סידן וגם ויטמין D שעוזר לסידן להספג בגוף שאלה דברים ממש חשובים.. אולי כדאי גם לך לשאול את הנטורופת או הרופא שלך לגבי זה כי אצלה יש שיפור. תרגישי טוב
  • הי מיכל
    עד לפני כמה זמן, גם אני הייתי ממליצה על תוספים משולבים של סידן ומגנזיום...
    אלא שמחקרים אחרונים מראים שצריכה של למעלה מ- 600 מ"ג סידן בתוסף עלולה להגביר סיכון למחלות לב.
    מדובר במחקרים רציניים לאורך הרבה שנים ועל אוכלוסיית מחקר גדולה.
    לכן, אני ממליצה על צריכת סידן ממקורות טבעיים, ומשלימה עם תוסף של מגנזיום שכמות גדולה שלו קשה לספק רק מהת****.
    מקורות איכותיים לסידן:
    סרדינים, טחינה, ממרח שקדים, ברוקולי, כרוב, עלי קייל (ממשפחת הכרוב), אצות וואקמה (מכילות הכי הרבה סידן: 850 מ"ג ברבע כוס בלבד!), אצות בכלל, קדים, קינואה, אבקת חרובים, עדשים, שעועית לבנה...
    בהצלחה

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה