הי מיכל
עד לפני כמה זמן, גם אני הייתי ממליצה על תוספים משולבים של סידן ומגנזיום...
אלא שמחקרים אחרונים מראים שצריכה של למעלה מ- 600 מ"ג סידן בתוסף עלולה להגביר סיכון למחלות לב.
מדובר במחקרים רציניים לאורך הרבה שנים ועל אוכלוסיית מחקר גדולה.
לכן, אני ממליצה על צריכת סידן ממקורות טבעיים, ומשלימה עם תוסף של מגנזיום שכמות גדולה שלו קשה לספק רק מהת****.
מקורות איכותיים לסידן:
סרדינים, טחינה, ממרח שקדים, ברוקולי, כרוב, עלי קייל (ממשפחת הכרוב), אצות וואקמה (מכילות הכי הרבה סידן: 850 מ"ג ברבע כוס בלבד!), אצות בכלל, קדים, קינואה, אבקת חרובים, עדשים, שעועית לבנה...
בהצלחה
יעל
יעל נרקיס,
נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
מתמחה בהריון ולידה
[email protected]054-6949977