תגידו לי מזל טוב אני.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בועד הגן

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
10 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב

• גם אני נודבתי לוועד......

בדרך כלל נוהגים אצלנו לארגן בתחילת השנה מפגש אחרי הצהריים של ההורים והילדים לגיבוש- אבל זה ממש לא חובה...
    הכנת רשימה של דף קשר של הילדים כולל כתובת וטלפונים ואיסוף מיילים של כל ההורים כדי להעביר הודעות
    אצלנו גם הוועד היה מארגן את רשימות של מי מביא אוכל/כלים ח"פ/מוצרים למסיבות בגן.
    ל"ג בעומר -בדרך כלל זה בארגון של הוועד של הגן.
    מתנות לילדים בחגים ובסוף שנה (תלוי בתקציב)
    מתנות לגננות ולסייעות בפסח ובסוף השנה
    ברכה במסיבת סיום...
    עזרה לגננת במציאת הורים מלווים לטיולים או סיורים של הגן
    אני מנסה לחשוב מה עוד.

שנה שעברה בגן של שחר הוועד לא עשה הרבה עד כמה שאני זוכרת,
    לעומת זאת בגן של אורי שנה שעברה היה וועד ממש דומיננטי, האמהות של הוועד היו מאוד מעורבות בנעשה בגן, כולל להגיע בחגים לצלם את הילדים למתנות שונות, ארגון של מסיבות של החגים, ל"ג בעומר. הן גם פתחו קבוצה בפייסבוק להורי הגן ולגננת.

• מזל טוב
    גם אני בועד של כיתה א..
    אצלנו הועד היה בדיוק כמו שכתבה לך פוקה חוץ ממתנות לילדים שניקנו ביומולדת של הילד וחולקו במסיבה כמתנה מהגן במקום בחגים. בסוף השנה הן מיסגרו ציור מזכרת לכל ילד מהגן וקנו מתנה.
    כמו כן היו אירועים כמו מסיבת סוף שנה (חוץ מהמסיבה שבגן עצמו). אירוע מיותר למדי בעיניי אבל הועד אירגן.
  • הגננת בדר"כ מסבירה בתחילת שנה מה הוועד אמור לעשות.

ומזל טוב

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• דווקא אני אהבתי

• תודה על המידע

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
  • הייתי בודקת אם אין איתך מישהי בועד שהיתה גם בשנה שעבר ויודעת או מבקשת מהגננת טלפון של מישהי שהיתה בועד בשנה שעברה ותעביר לך במייל.משתנה ממקום למקום.
  • שנה שעברה הייתה כמו ישיבה שקבעה את הגבול העליון של דמי ועד.

מתנות לצוות לסוף שנה נגבו 30 ש"ח מכל ילד.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
  • שנה שעברה גבו אצלנו רק 60 ש"ח לדמי וועד - וזה לא היה מספיק בכלל!
    קנו מתנות ממש מביכות לגננת ולסייעת....
    לעומת זאת בגן של אורי גבו 150 ש"ח
    נראה לי שסכום באמצע זה מספיק.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה