היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כי את לקראת סוף הריון והחופש ארוך ומתיש ואין לך רגע לעצמך ואת רחוקה ממני
החופש באמת מתיש!!
אני עייפה ברמות על ואני לא בהיריון, אז את בטח ובטח שעייפה. לכי לישון קצת ושיעסיקו את עצמן
וואו! מאמי!! הייתי בדיוק במצבך בשנה שעברה!! סוף אוגוסט, חום מטורףףףףףףף, אני עם בטן עצומה, בצקות, נשירה, וכל החבילה, ו - 3 ילדים בבית! טיפסתי על קירות!!!! בסוף ילדתי ב - 5 לאוקטובר אחרי 3 ימים של אישפוז, בלון שלא צלח, ופיטוצין לוריד, ואפידורל אחד אלוהינו, שעשה חצי עבודה בלבד... ונאמר אמן... שיואאו, עכשיו אני רואה שאת בשבוע 35...
בהחלט מובן
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים