שלום לכולן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    לצערי אני מצטרפת לפורום העצוב הזה בגלל מחלה גנטית שעברה לקטנצ׳יק שלנו.
    אני בשבוע 13. במועד ההפלה אהיה 14. נתבקשתי להביא טופס 17 להפסקת הריון מאוחרת. מישהי יודעת מה זה אומר? ביקשו שאבוא אחרי צום מוחלט אבל הרופא הסביר שאקבל ציטוטק. מישהי עברה את זה באיכילוב ויכולה לומר לי אם מדובר בגרידה או בהשראת לידה? אני מתחרפנת.

2 תגובות
עמוד 1
  • חמודה, עוקבת אחריך (לא באופן קריפי..) עוד מהפורום של הפוריות.. שמחתי לראות שנקלטת!! ונעצבתי מאוד לשמוע את הבשורות על הגור.. שולחת לך חיבוקים ואיחולים חמים, הלוואי שנפגש שוב בפורום השכן עם בשורות טובות!
    לגבי הפסקת ההריון, אני עברתי גרידה אחרי שהעובר הפסיק להתפתח-אז זה טיפה שונה.. צום מוחלט זה בגלל ההרדמה המלאה, ללא שתיה ולא כלום.

לא יכולה הרבה לעזור לך באינפורמציה, מקווה שהכל יעבור בשלום!

• אם ירדימו אותי אני מניחה שיהיה לי קל יותר. גם ככה זה סיוט. אבל אחכה ליום שני להסבר יותר מפורט מהרופא.
    תודה וסופ״ש קליל.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה