מה הייתן עושות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיליתי היום שהעבירו מכיתה מקבילה לכיתה של יונתן שלי 2 ילדים ככה שבכיתה של יונתן יש 30 ילדים ובכיתות אחרות יש 25 ילדים.

ועוד יותר מעצבן שהם לא עדכנו שהשתנו רשימות התלמידים!!!!

מה הייתן עושות?
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
10 תגובות
עמוד 1
  • ברור שזה מעצבן..
    אבל אני אישית לא הייתי עושה כלום.
    הם לא חייבים לעדכן אתכם על רשימת שמות ילדי הכיתה בכלל לפני תחילת שנת הלימודים.
    שינויים עוד יכולים להיעשות וזו זכותם של מקבלי ההחלטות לבצע שינויים ברגע האחרון בהתאם לנסיבות.
    אני די סומכת על צוות בית ספר שעושה את השיקולים הנבונים לטובת הילדים.
    אבל אצלי הבטחון הזה מגיע מהיכרות עם אנשי הצוות הספציפי של ביה"ס שלנו.
    אני חושבת שזה גם ביטחון שחשוב שיהיה בין הורים לבי"ס, על מנת לשדר לילד חזית אחידה ובסיס אחיד.
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אין ספק שזה מעצבן, אבל מה היית רוצה לעשות...?
    לא ניראה לי שניתן לעשות משהו חוץ מלהעביר את יונתן לכיתה הקטנה יותר
    אם זה ממש קריטי עבורך.....

• הבנתי שהילדים הוזזו בגלל לחץ פיזי לא מתון של ההורים.

מצד אחד - זה ממש לא אני לעשות לחץ פיזי, מצד שני זה עלול לפגוע בבן שלי אם לא אעשה.

יונתן לא מדבר הכי ברור - כיתה יותר קטנה תעזור לו...
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אם כל החברים שלו בכיתה הגדולה לא היתי מעבירה
    אבל אם גם בכיתות של 25 יש חברים, אפשר להעביר
    למרות שלדעתי הבדל של 5 תלמידים לא ממש משנה
  • בת׳אכלס, חוץ מלהעביר אותו לכיתה הקטנה, אין לך מה לעשות. הם לא חייבים לשאול אותך או ליידע אותך על סוג שינויים כזה.
    אבל אם כל החברים שלו בכיתה הגדולה, זה נראה חשוב יותר מעוד 4 ילדים אי פחות 4 ילדים.

• מסכימה עם כל מילה של שולי
    פייס: ortal_hori

• קיבלתם כבר את רשימות התלמידים? דפי קשר?
    יכול להיות ששינו בגלל שיש תלמידים (או תלמיד) שזקוק/ים שליותר עזרה, שהוא/הם זקוקים ליותר תשומת לב (אלימות/בלגנים וכד') ולכן הנהלת ביה"ס החליטה להענות לדרישה של ההורים ולהקטין את הכתה או כי המורה של יונתן ממש מעולה וקיבלתם מתנה ענקית לחיים.....
    בכל מקרה - מאחר ולא מדובר על כיתות של מעל 40 תלמידים ההנהלה בהחלט יכולה לעשות החלטות בלי לעדכן את ההורים. אנחנו יודעים רק את השורה התחתונה, לא יודעים מה גרם לה.....

• ממה שהבנתי אצלי - יש לא פחות מ- 36 ילדים בכל כיתה, אז מצבך "טוב" יחסית...

האמת שהייתי שמחה לדעת באופן עקרוני, מדוע יש פער כזה גדול בכמות הילדים בין שתי הכיתות.
    אולי המורה "קצת חלשה" ולא תצליח להשתלט על כמות גדולה יותר של תלמידים?

ולפי זה להחליט אם לפעול או לא...

[
  • אני מסכימה עם כל מילה של שולי
  • תכלס מה יש לך לעשות??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה