תהיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם המורה של כתה א׳ במפגש הראשון עם ההורים והילדים אומרת, וחוזרת ואומרת ״שלוש עפרונות מחודדים״, זה אמור להציק להורים או שזה מציק רק לי?

16 תגובות
עמוד 1

• שלוש.. בהתחלה חשבתי שטעתה. אבל בפעם השלישית עברה בי מעט חלחלה

• גם לנו יש אחת כזו... בכתה א'. באופן חיובי ביותר, היא עוברת אתנו גם ל - ב'. באחת מאסיפות ההורים שהיו בשנה שעברה (שהסתיימה), יצא לי לומר שאני לא מתפלאה שאח"כ הילדים מגיעים לצבא, ומספרים לכל מי שרוצה לשמוע ש"שיואאו! לא יצאתי הבית שלוש חודש!"
    מאז היא קצת יותר השתדלה מולי.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• לא מעניין אותי איך היא מולי. אני את החומר כבר יודעת.
    מול הילדים היא לא יכולה ״להשתדל״. או שהיא מדברת נכון או שלא. וזאת כנראה שלא.

• ברור שמול הילדים היא הבלה בריבוע. כתבתי בכוונה שהיא יותר השתדלה "מולי"...
  • שאלה יהיו הצרות

• גם אני הייתי מתבאסת... אבל אחרי הגננת של הגן עירייה אני כבר לא מתפלאה על שום דבר
  • לי זה היה בהחלט מציק.....

• ברור שמציק! ובעלי היה גם מתקן אותה
  • ת׳אמת אני מתקנת אנשים אוטומטית בדרך כלל, בלי כוונה זה יוצא לי. זה לפעמים מעצבן, אני מודעת לזה.
    אז כשהיא אמרה את זה, די תיקנתי אותה, אבל למזלי היא לא שמעה. רק הורים שישבו לידי שמעו.
    בפעמים הבאות כבר החזקתי את עצמי בידיים.
    בכל זאת, יש לה שנה שלמה לפחות להיות המורה של הבת שלי, לא נעים לי על העשר דקות הראשונות של ההכרות לבייש אותה בפומבי.
    מה גם שאחרי זה באתי אליה ודיברתי איתה על כך שאביגיל קטנה בגיל ואולי צריכה קצת יותר תשומת לב.
    אז כאילו, אני צריכה שיתוף פעולה איתה במשך השנה.
    אבל זה לא תקין שמורה, ועוד מורה בכיתה א׳, שהיא זו שאחריאית על בסיס נכון של עיברית עבור הילדים, תדבר לא נכון. ולא משנה עד כמה היא מתוקה.
    זה כמו להגיד שמורה למתמטיקה לא מסוגלת לזכור את לוח הכפל, לא משנה כמה היא מתאמצת. אבל היא כל כל מקסימה, אז שתיהיה מורה לחשבון, למה לא?

• את האמת היה מפריע לי!
    מורה לילדים בכיתה א צריכה לדעת עברית תקנית. וזה משהו מאוד בסיסי
    אלא אם כן היא עולה חדשה או משהו כזה ועדיין... היא צריכה לדבר נכון
  • אני הייתי אומרת
    פייס: ortal_hori

• זה כמו שבפייסבוק כתוב:
    "XYZ הגיב על התמונת פרופיל שלך"
    זה גם ממש מעצבן
  • אוי אוי אוי
  • מעצבן הייתי מדברת איתה על זה בצד כדי שלא תפגע
    "כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה