כאבי בטן של תחילת שנה חדשה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבנים נפרדים אחרי שנה של ביחד בגן .
    כל אחד הולך לדרכו , לגן אחר ...
    יש לי כאבי בטן וסיוטים בלילות ... שאני מאחרת בשעה לקחת אותם
14 תגובות
עמוד 1
  • גם אני בלחץ

• שיהיה בהצלחה לגברברים
    אני גם כמוך - יובל שלי עולה לא'
    וזה בכלל מרגש עבורי
  • מעין עולה לכתה א' ואני מתרגשת מאוד ופוחדת מאוד ורוצה עד כמה שנות הגנה מהעולם..... וגם גאה מאוד וסומכת עליה ורוצה לראות אותה קוראת וכותבת
  • גם אני כנל...

התחלנו כבר כיתה א, כי יש קייטנה השבוע, היום ראיתי את המחנכת לראשונה. נראית בסדר אבל הכיתה עצמה עם ילדים מאוד אנרגטיים....ודווקא שלי ילד טוב, עדין מאוד וביישן....הוא נראה פיצי פיזית, יש איתו ילדים שנראים פי שלוש ממנו....הוא כבר סיפר שיש שני ילדים שהפריעו והוציאו אותם החוצה (!!)

הקטנה עולה שנתון לגן הבא עם יתר הילדים, היא מכירה את כולם, כך שלפחות עליה אין לי בכלל חששות.
  • לנו היום היה מפגש ראשון בכיתה עם המורה. ואני לא לקחתי אותה אלא בעלי
    פייס: ortal_hori

• כאבי בטן, בלי ספק!
    אביגיל עולה ל א׳. מתחילה כבר ביום ראשון!
    כמובן כל החששות שבעולם. הכל כבר מוכן, התיק ארוז, הקלמר מלא, התלבושת מקופלת בארון ואפילו נבחרה החצאית ליום הגורלי.
    היום פגשנו את המורה ואביגיל הייתה מרוצה. היא גם מתרגשת מאוד.
    אבל אני אופטימית. נראה לי שיהיה טוב.

מיכל פעם ראשונה בלי אחותה הגדולה באופק.
    היא מאוד לחוצה מזה וכל הזמן אומרת שהיא תתגעגע לאביגיל ויהיה לה קשה בלעדיה.
    זה מחזק בי עוד יותר את הההחלטה להפריד בינהן במסגרות.
    אבל קשה לי לראות את הלחץ שלה. לפחות זה אותו גן, אותה גננת, חלק מאותם הילדים של שנה שעברה.
    והיא שדה, אני לא דואגת לה, היא תסתדר.

איתן.
    עולה לגן עיריה, הכי קטן בקבוצה.
    מתי הוא בכלל הספיק לגדול לי? הוא נולד לפני חודש!
    אני מקווה שיבינו שם מה הוא אומר, שיעזרו לו בבית שימוש, שהילדים האחרים לא ירגישו שהוא קטן מהם משמעותית.
    כי גם הוא לא פרייר. הוא אח שלישי במשפחה, הוא יודע לעמוד על שלו.
    אבל מצד שני, הוא בן שלישי אחרי שתי בנות. הוא מרגיש נסיך. אני מקווה שזה לא יפגע בו חברתית.
    החששות לא נגמרים.
    הדאגות תמיד שם, בראש.
    והתקוות בלב

• נגה, למה ככה?
  • בהצלחה לכולם גם בהתחלות חדשות וגם בחזרה למסגרת קודמת

אצלי
    כרמל עולה לכיתה ז', לחטיבה!!!! עם חברה חדשה שהיא לא מכירה

שקד עולה לכיתה ב', בית ספר חדש, יישוב חדש, חברות חדשות

ניצן עולה לגן טרום טרום חובה, גם בסביבה חדשה, בלי להכיר אף אחד

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• ?? ??? ?????? ????

• בהצלחה רבה!
    אין ספק שבמצב כזה עולות חששות אבל הצד הטוב הוא שכל אחד יפתח בדרך חדשה משלו, במנותק מאחיו ובכך לבתמודד עם אתגרים חדשים ללא אחיו

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • התרגשות - כל שנה!!!יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• ביום חמישי הברזתי מהשמירת הריון והייתי באסיפת הורים (כי רציתי גם להיות בועד) - המחנכת של הגדול (כיתה א) מקסימה! שיחקנו אותה בענק נראה לי, פשוט מזל. גם נראית אמא כזאתי, עדינה- אבל אסרטיבית וחכמה. מאד חשוב לה מה היא מלמדת את התלמידים והציגה לנו מצגת מושקעת על התכנים. ביום שישי בבוקר נפגשה עם כל ילד אחד על אחד, וגם הבן שלי אהב אותה וזה משמח. מחר יש להם מפגש ראשוני עם כל הכיתה. לשמחתי- התחשבו פקס ששלחתי ושמו את הבן שלי עם ילד שאיתו התחבר בקייטנה מהשכונה אפילו שביקשתי את זה רק בתחילת אוגוסט. אז הוא לא יגיע לכיתה בלי להכיר אף אחד (אנחנו עברו מעיר אחרת).
    לקטן יש מפגש מחר פעם ראשונה עם ילדי הגן והמורה בטרום טרום- פעם ראשונה לא במסגרת פרטית, מעבר מ15 ילדים ל-30 בערך (!) מקווה שיעבור כמו שעבר עם הגדול.

ו... הבן שלי למד לקרוא החופש בזכות הסיפרונים! קלט די בקלות, מכיר את כל הניקודים לשמחתי. כמובן עוד לא קורא בשטף, אבל קורא הכל. מרגיע ומשמח לפי הלידה ותחילת הלימודים... (יוכל להכין שיעורים ולהבין הוראות בלעדי..)
  • כיף לשמוע על העידכונים שלכן ...
    בהצלחה רבה לכל הקטנטנים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה