ושוב, עצבים!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חודש שלם אני עובדת בלילות.
    חודש שלם אני קמה לילדים בבוקר, עושה איתם פעילויות אינטנסיביות ביותר עד 4, ואז הולכת לעבודה עד 12 בלילה.
    חודש שלם אני רואה את בעלי רק בשישי שבת, כמו אז, בצבא. אפילו חילופי ״משמרות״ אין לנו כי יש את המטפלת באמצע.
    חודש שלם הילדים לא קיבלו ממני נשיקת לילה טוב וסיפור לפני השינה.
    חודש שלם בעלי הגיבור מתמודד ככל יכולתו עם ההידור לשעות הערב וההשכבות של שלושה ילדים.
    חודש שלם אני זומבי.
    חודש שלם הוא זומבי.
    חודש שלם אני עובדת לבד. כמעט בלי נפש חיה לידי.
    חודש שלם המנהלים שלי שואלים אותי עד מתי הם לא יראו אותי.
    חודש שלם אני אוכלת רק טונה (כי זה מה שיש ארוחת ערב בעבודה)
    לא כיף. לא כיף בכלל
    אני סופרת ימים ושעות עד שהסיוט הזה נגמר.
    ויש לזה תאריך סיום. 27.08
    אני מחכה לזה בקוצר רוח.
    בתאריך עצמו אני בחופש (יום אחד במצבי זה גם משהו)
    ולאחר מכן - חזל״ש (לפחות לשבוע הפוגה).
    אז זהו, שלא!
    היום התקשרה אלי הגננת להודיע לי בחגיגיות שביום המיוחל (יום שלישי) לומדים רק עד 12. זה ניחא.
    אבל ביום רביעי וחמישי לומדים רק עד 13:30
9 תגובות
עמוד 1
  • ואי אני כל כך מבינה אותך, גם אני עם הילדים במיום ואחר כך הולכת לעבודה ! לא כל יום אבל מספר רב של פעמים בשבוע.
    כיף לי איתם אנחנו עושים המון דברים יחד אבל בשלושת הימים האחרונים הילדים כבר מתחרפנים מהחופש, והאמת שגם אני.
    משעה 16:00 בערך הם ממש ״ מאבדים את זה״ כלומר ההתנהגות שלהם משתנה לרעה, משעמם להם כבר, על אף שאני עושה את כל עבודות היצירה האפשריות, היינו בכול גני השעשועים ג׳ימבורי ובריכה נמאס להם.
    אני גמורה, מותשת רצוצה.
    שולחת לך

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }

• וואיייי איזה חוצפנים הגן הזהההה
    פייס: ortal_hori

• זה באמת לא ייאמן

• חוצפה חוצפה חוצפה
    כולנו באותה סירה
    וזה לא נגמר, כל רגע במהלך השנה יש חופש.
  • פשוט נורא ואיום, שולי...
  • איזו חוצפה