מישהי יודעת אולי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני שוב שואלת על גן עירוני חוץ מכן אין לי עם מי להתייעץ אני חדשה בעסק

הבן שלי קיבל שיבוץ לגן חובה קיבלנו מכתב עם שם הגן והקבוצה והכל
    כתוב שאמורים ליצור איתנו קשר מהגן
    עד עכשיו אף אחד לא יצר קשר ואין לי מושג מה קורה אוטוטו השנה מתחילה

יש לכן מושג למי לפנות והאם אמורים באמת ליצור קשר?

סליחה על החפירה
7 תגובות
עמוד 1
  • השנה אין (אצלנו בעיר בכל אופן) מפגשים לפני תחילת שנה"ל בגלל שהמורות לא מקבלות על זה שכר (בעיני הן לגמרי צודקות!)
    בכל מקרה - במהלך השבוע הקרוב יגיע אליכם מכתב מהגן ובו יהיה רשום שעות הגן, התארגנות ליום הראשון וכד'. בכל מקרה גם אם לא יגיע אליכם מכתב - גני החובה פועלים מהיום הראשון עד 14:00 (גם גנים שאמורים להיות עד 17:00), צריך להביא כריך פרי ובקבוק מים (אצלנו אין הזנה, אין לי מושג איך זה בערים שיש הזנה)
    הגננות והסייעות היו עד עכשיו בחופש ועכשיו הן חוזרות לעבודה ושולחות את המכתבים.
    ואפשר כמובן גם לרדת לגינה הקרובה למקום מגורייך ולברר עם האמהות שם.

• תודה רבה!
  • אצלנו גם אין כלום....

היום התקשרה מפעילת הצהרון ואמרה שביום הראשון זה רגיל יום מלא
    פייס: ortal_hori

• גם אצלנו אין מפגש לפני
  • ממש חוצפה לדעתי חשוב מאוד לקיים מפגש אפילו של שעה
    במיוחד להורים שלא מכירים בכלל איך מתנהל גן עירוני
  • בטח יקיימו מפגש אחרי שהשנה תתחיל.
    תמיד יש אסיפת הורים כי צריך לבחור וועד הורים, לדבר על תשלומים וכו'.
    אל תדאגי. מה שכן כדאי לך לברר עד איזה שעה יתקיים הגן בימים הראשונים, כי בדרך כלל יש התרגלות ושלושת הימים הראשונים הם קצרים.
  • לא מקבלים על זה שכר??
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה