פלטפוס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד פרק הלימודי הרפואה שלי שהפך להיות רלוונטי בשבילי.
    יש לנו חברת משפחה שהיא בעברה רופאת ילדים בעלת שם לאומי. אבל עכשיו היא בת 85 ומזמן לא במקצוע.
    אז היא ראתה את איתן ואמרה שיש לו פלטפוס. אני לא ידעתי בכלל.
    אני די סומכת על האיבחונים שלה. כל מה שהיא אמרה לי עד עכשיו רק מהסתכלות קצרה על הילדים שלי - בסוף התברר כנכון.
    היא אמרה שהוא יצטרך פיזיאוטרפיה, אבל בהמשך.
    עכשיו, כל מה שקשור לדרכי טיפול היא לפעמים לא מדוייקת כי היא פשוט לא מעודכנת.
    רציתי לברר, במה בדיוק מתבטא פלטפוס, מתי מתחילים לטפל, אם בכלל, מהן דרכי הטיפול ולמה יכול לגרום פלטפוס בהמשך החיים?
    תודה לעונות

4 תגובות
עמוד 1
  • זה קשור למבנה של הכף רגל...
    אני חושבת שכדאי לראות אורטופד והוא כבר יגיד לך מה לעשות.

• עד כמה שידוע לי, זה כף רגל שטוחה או משהו בכיוון.
    מה שעושים זה מדרסים או נעליים עם מבנה פנימי נוח יותר. אל תבהלי, כי זה יכול להיות אפילו ספורט רגילות....
    חוצמזה- אני לא יודעת.

תשאלי אורטופד, ותקבלי מרשם.

בהצלחה!!
  • לבעלי יש.
    הוא האמת מאוד מאוד סובל, כואב לו לעיתים קרובות בכף הרגל.
    צריך אורטופד. הוא ידע הכי טוב.
    בכל מקרה לילדים אני חושבת (וממש לא בטוחה) שמתחילים לעשות משהו, אם בכלל, רק מגיל שלוש, לפני זה לא נוגעים בכלום.
    בעיקרון אפשר להשתמש במדרסים ששמים בתוך הנעל, אבל זה לא תמיד עוזר, לבעלי למשל זה לא עוזר.
    הבעיה האמיתית היא הכאבים, אני מאמינה שכשיתחילו תצטרכי לחפש פתרון מתאים.

• גם לבעלי יש וכנראה שגם לבן... צריך לקחת לאורטופד על מנת שייאבחן. גם לנו אמרו שלא בודקים עד גיל מסוים. נראה לי שכבר עברנו את הגיל הזה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה