משהו שקצת מטריד אותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    החלטנו כרגי לא לחסן.

אבל האמת, קצת מטרידה אותי העובדה שאמרו שאחריי החגים יעברו בבתי הספר והגנים להשלים את החיסון.

אני יודעת שאסור ללא פנקס חיסונים, וללא אישור ההורים.

מי מבטיח שככה יהיה???
16 תגובות
עמוד 1
  • שלום שלום
    נעלמת לנו....
  • בוקר טוב.
    גם אני עכשיו ראיתי את זה ונילחצתי.....
    לא מתכוונת לחסן אותן שוב.
    בטח יבקשו לפני להביא את פנקסי החיסונים ואישור בחתימת ההורים ובלי זה לא יחסנו.

• אנחנו התייעצנו אתמול עם רופא ילדים בגלל שאנחנו מצפים לתינוק והוא אמר ללנו חד משמעית שבגדול הוא ממליץ לחסן אבל במקרה שלנו זה להכניס את הנגיף הביתה. אין לזה פרשנות אחרת.
    מאד בעייתי.. אני מקווה שיתחילו רק אחרי החגים ונרוויח זמן לקראת החיסון הראשון של גיל חודשיים.
    קשה לי להבין את הלחץ מחיסון ילדים מחוסנים. את חוסר המוטיבציה לחסן אני מבינה אבל אם החשש הוא מהידבקות אז לא היה מקרה אפילו אחד של הדבקות בקרב ילדים שמחוסנים בחיסון המוחלש לאחר שסיימו את החיסון המומת..
  • יש לי שאלה יותר מטרידה
    בכיתה א' עושים חיסון נגד הפוליו מה עם החיסון הזה?
    יעשו ?

]
  • הדחף הוא בכיתה ב' ולא בכיתה א'.
    וגם אותי מטרידות שתי הנקודות האלה. מה יהיה עם הדחף? יביאו כרגיל?
    ולגבי חיסון ללא אישור הורים, העלתי את זה לפני כמה זמן, ושיר הציעה לדבר עם האחות של בית הספר. אז כבר הכנתי מכתב, עם עותק להנהלת בית הספר ועותק לאחות בית הספר, ועם תחילת שנת הלימודים אעביר אותו. בגנים אין לי מושג- הרי אין אחות. אעביר לגננת ואגיד לה להעביר לגורם המתאים.
  • מוריה עשתה חיסון שנה שעברה בכיתה א'
    יש כאלה שעושים בכיתה ב'

]

• איזה בלאגן...
    כזו שלומיאליות לא ראיתי.. עכשיו דיברתי עם טיפת חלב, הם אמרו לי כן לחסן. גם אם אלד לפני הזמן הם פשוט צריכים להקפיד לשטוף ידיים טוב טוב אחרי השירותים.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות. האמת היא שהיחידה שתוכל בעצם להדביק את התינוק זו אני- שגם מנגבת טוסיקים וגם אטפל בתינוק.

אני ממש מתחילה להלחץ מזה. בעיקר בגלל הקטן שיהיה בטרום טרום. ויש שם ילדים שחלקם לא לגמרי גמולים ומפספסים.
    גם אם לא אחסן אותו- מה הסיכוי שהוא לא יביא את זה הביתה מהגן אם שאר הילדים לידו יחוסנו וזה מדבק כל כך הרבה זמן- 6 שבועות. אולי עדיף כן לחסן, ולהתחיל את תקופת ההדבקה כמה שיותר מוקדם- עכשיו
  • איילת - נראה לך בלי אישור ההורים לא עושים חיסונים.

אל תדאגי
    פייס: ortal_hori

• אין אחות בית ספר יש את חברת "נטלי" שהם עושים את
    החיסונים בבתי הספר
    ואורטל ...קשה להגיד לאשה בהריון לא לחסן בגלל
    התינוק שלא יהיה מחוסן בכלל...
    בקיצור בעיה

]
  • עד כמה שזה מעצבן, יכולים "להכריח" לחסן.
    מה הכוונה "להכריח":
    אף אחד לא יחסן את הילד בלי פנקס חיסונים ובלי אישור מההורה, זה נכון,
    מצד שני יש למנהלי בתי ספר והגנים זכות להודיע להורה שילד לא מחוסן לא יורשה להיכנס לשיעורים, בגיבוי של משרד הבריאות.
    אף אחד לא יחסן את הילד בכוח אבל מצד שני הילד לא יוכל להיכנס למוסד לימודי.
    ובעצם ההורים יהיו חייבים לחסן את הילד
    נטלי
  • נטלי, היו סיפורים כאלו שהחוק חינוך עולה על זה....הכריחו את המוסד לקבל את הילד....

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• נטלי את לא רצינית!
    אין דבר כזה!
    אין שום זכות כזו למשרד החינוך לא להכניס ילד כי לא חוסן נגד הפוליו השני ובכלל...

יש הורים שלא מחסנים נגד שום נגיף או מחלה. נראה לך שהילדים האלה ינודו בגלל זה??
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני תמיד פה... פסיבית אבל כל יום!
  • שיר זה מצב שיכול לקרות, גם אם זה נשמע מופרך.
    זה שיש ילדים שלא חוסנו מבחירת הוריהם והם לומדים בכל המוסדות,
    זה עניין אחר לגמרי.
    ברגע שיש חשש להתפרצות מגפה או התפרצות מגפה,
    למשרד הבריאות יש כוח להכריח הורים לחסן.

אורטל, אני מקווה שחוק חינוך יעלה על העניין של להכריח לחסן.

העניין הוא, שאם תתקבל החלטה לחסן את הילדים בבתי הספר,
    בגלל שחיסון עצמו מדבק, לא יוכל חלק לחסן וחלק לא.
    וכאן בא העניין של "להכריח".
    נטלי
  • בשורה תחתונה נראה לי שמשרד הבריאות נכנסו עם כל עניין החיסונים עמוק לתוך הבוץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה