רגע של קירבה עם חמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אני חייבת לשתף בחוויה שעברתי אתמול, כי היא ממש ריגשה אותי.
    ביקשתי מהחמות שלי שכשהיא מחזירה אלי הביתה את הילדים בערב שתביאי את ציוד הסריגה שלה, כי אני רוצה שתלמד אותי להכין גרביים לתינוק.
    אני מאבדת נעלי תינוקות כרונית ולא מתאים לי כל הסטרס הזה בכל פעם שיוצאים עם הסלקל מהאוטו לתהות איפה השארנו את הגרביים, בנוסף הילדים שלי נוטים להוריד אותם לבד מגיל מאד צעיר, וזה פשוט מיותר. אם יודעים להכין אז זה ממש תיק-תק... מכינים חדש וזהו,,, לא סיפור

קיצר, היא הביאה את הסריגה ואני פשוט נדהמתי כמה התלהבות וכמה הנאה היא שאבה מזה! בחיים שלי לא ראיתי אותה כל כך מחוברת למשהו שהיא עושה.
    זה ממש חימם לי את הלב...
    שאלתי אותה מתי בפעם האחרונה היא סרגה עם חברה או בקבוצה והיא ענתה לי שכשהילדים שלה היו קטנים...(ז"א 35 שנה ככה)
    פתאום הבנתי כמה זה קשה, איזו בדידות נכפתה עליה כשהיא עלתה לארץ, וחוותה פה נתק תרבותי- כי פה זה לא היה מקובל, והיא השאירה לא רק משפחה וחברים, אלא גם חלק מההנאות היומיומיות שלה עצמה, דברים שכיף לה לעשות מאחור.

כמובן שלא סיימנו, ולמעשה בקושי התחלנו, כי אני ממש אבל ממש מתחילה וקבענו להמשיך בסופ"ש. אני חייבת להודות שאחרי שראיתי מה זה עושה לה, גם אם אני לא אקלוט איך עושים נעליים, רק בשבילה שווה לי להמשיך לקבוע איתה.
    זה מרגש לראות בן אדם קפוא פתאום מפשיר לך מול הפנים...
7 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך!!
    זו ממש שליחות לגרום לבנאדם טוב על הלב. ובתכל'ס היא אמא של בעלך, לא אישה זרה...

• איזה מרגש
  • באמת מרגש.
    זה כיף לראות איך מישהו נפתח לפנייך גם אם בלי כוונה אלא רק בגלל שעשית משהו שמאפשר לו את הנינוחות, את החיוך, את העשייה המשותפת.
    איזה יופי שקבעתם שוב :-)
    אולי גם היא דרך זה תיזכר כמה זה כיף ותנסה ליצור לעצמה מעגל עשייה עם חברות או שתחפש דרכים להכיר חברות חדשות (חוגים וכד')

• כל הכבוד על היוזמה

]
  • איזה יופי,
    את יכולה להביא לה לכבוד החגים מתנה: לרשום אותה לחוג, או למצוא איזו מסגרת בשבילה. זאת יכולה להיות מתנה מאוד מיוחדת בשבילה, וזה עדיף מסתם קערה שבסוף יושבת ומחכה במגירה....
  • בייביבום זה באמת רעיון יפה
    לא חשבתי על זה והיא הבן אדם האחרון שירשום את עצמו לחוג, אולי נבדוק אם קיים דבר כזה וניתן לה מתנה מהילדים
    נראה לי שהמסגרת הקבוצתית יותר חשובה במקרה שלה מהדבר עצמו, באמת נחפש אם יש דבר כזה חוג או קבוצת סריגה.

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה