התלבטות בקשר לשם לבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לשמוע את דעתכן מה הכי יפה מהאופציות שלי? רומי,תהל או נויה?
15 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית מעדיפה מבין השלוש את השם רומי.
  • תהל

]
  • נויה.
    מקום שני רומי.
    תהל לא אוהבת
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תהל
  • לדעתי תהל ונויה מקסימים
  • אני אוהבת רומי....

• אני ממש לא דתייה אבל בגלל ציטוט שמתנגן לי בראש של בעלי "רומי מלכות הרשעים" לא הייתי יכולה לקרוא לבת שלי רומי.
    לנויה יש צליל מאד יפה ומתגלגל על הלשון. אין לו משמעות ואני בדרך כלל אוהבת שמות שיש להם משמעות, אבל הוא נעים.
    תהל הפוך- אני אוהבת שאת העובדה שיש לו משמעות, אך הוא פחות זורם לי על הלשון- איך מכנים את הילדה כינוי חיבה בלי לעוות את השם?

אני הייתי הולכת על נויה מהאופציות שלך, אבל כמו שאת רואה- לכל אחד שעה משלו ומחשבות משלו, ואין כאן נכון ולא נכון. בוודאי יש לך קונטציות משלך לכל שם ושם.
  • נויה
  • וואווו את שלושתם אני אוהבתתת
    פייס: ortal_hori

• אני אוהבת נויה אבל בעלי לא ,הוא אוהב תהל שגם אני אוהבת כי הוא יותר מיוחד ופחות חרוש מנויה אבל עדיין נויה יותר יפה בעייני.
  • הבעיה של השמות היפים- שכולם חורשים עליהם לפנייך, ואז את קוראת לילד שלך וכל הרחוב מסתובב

• הכי חשוב- ששניכם תאהבו את השם
    חשבתי שאלו האפשרויות שמקובלות על שניכם.
    אם לא הגעתם לשם תמשיכו לחפש..
  • מהאופציות שציינת מקום ראשון נויה אחר כך תהל אחר כך רומי.

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • בהצלחה בבחירה
  • סתם לידיעה...לדן בגן השנה היו 5 תהל ! ו-4 נועה (זאת פעם ראשונה שאני רואה שנועה - לא מוביל :-)

אני אוהבת את נויה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה