מתעניינת- סקר פלאפונים בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בעקבות החששות שלי מקרינה וכו, אבל מצד שני- צריך להטעין את הפלאפון, ומצד שלישי- חייבים את הפלאפון ליד המיטה כי הוא גם שעון מעורר.....

15 תגובות
עמוד 1
  • מטעינה, טוענת זה לטעון טענה....

• 1. האם את מניחה את הפלאפון בקרבת המיטה? עד כמה קרוב?
    מעל הראש

• 1. האם את מניחה את הפלאפון בקרבת המיטה? עד כמה קרוב? לא.

2. האם את מאלה שמקפידות לטעון את הפלאפון מדי ערב או שאת כזאת שתמיד נתקעת ללא סוללה כי לא הטענת אותה קודם? מטעינה וצריכה גם במהלך היום.

3. קורה שאת מטעינה את הפלאפון בחדר השינה?לעיתים רחוקות מאוד

4. יש לכם מקום קבוע למטען או שהוא נשאר בשקע? יש מקום קבוע, כשזוכרים מוצאים אותו
  • 1.מאז הלידה אני משתדלת רחוק מאיתנו, בכל מקרה לפחות 1.5 מטר מהראש
    2. אני תמיד נתקעת, כי אני לא אוהבת להטעין קרוב מדי אלי
    3. קורה, רחוק מהראש, כאמור
    4. יש 3 שקעים קבועים ושני המענים נודדים ביניהם.
    5. מטעינה

לא.מטעינה בשולחן פינת האוכל

2. האם את מאלה שמקפידות לטעון את הפלאפון מדי ערב או שאת כזאת שתמיד נתקעת ללא סוללה כי לא הטענת אותה קודם?

מקפידה לטעון בלילה אבל לצערי בעבודה כבר הבטריה נגמרת כי הילדים נכנסים לי לאינטרנט בבוקר

3. קורה שאת מטעינה את הפלאפון בחדר השינה?

לא
    4. יש לכם מקום קבוע למטען או שהוא נשאר בשקע?

אסור חהשאיר בשקע...עלול להיווצר ניצוץ ושריפות אני מפחדת מזה. מסיימת לטעון ובלילה שקמה לפיפי קבוע אני מוציאה מהש\קע

5. איך אומרים- מטעינה או טוענת

לדעתי מטעינה
  • 1. האם את מניחה את הפלאפון בקרבת המיטה? עד כמה קרוב? - לא
    2. האם את מאלה שמקפידות לטעון את הפלאפון מדי ערב או שאת כזאת שתמיד נתקעת ללא סוללה כי לא הטענת אותה קודם? - מטעינה לרוב רק בלילה
    3. קורה שאת מטעינה את הפלאפון בחדר השינה?- כן, אבל רחוק מאוד מהמיטה ומהראש.
    4. יש לכם מקום קבוע למטען או שהוא נשאר בשקע? שמה במגירה בלילה מוציאה ומטעינה.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• טוב, בבסיס שלי אני יותר דאגנית ממה שבפועל..
    במציאות- יש לי בן זוג שמתעסק עם תקשורת מחשבים, אז אני לא יכולה להרשות לעצמי

האמת היא שאני עובדת עם לפטופ- עם תקשורת וויי פיי (אלחוטית), לכולנו יש ראוטר אלחוטי בבית.. והתקשורת שלהם הרבה יותר חזקה מהתקשורת הסלולרית..
    אני לא יודעת אם זה מרגיע, אבל את הפרווילגיה לחשוב שחצי מטר או מטר וחצי זה מה שמשנה בחיים אין לי

אנחנו מטעינים בדרך כלל לא ליד המיטה- לפעמים כן.
    אנחנו שמים את הטלפון בדר"כ לא ליד המיטה, לפעמים כן.
    אנחנו מטעינים בדר"כ בלילה, אבל לפעמים גם ביום
  • אני מטעינה ותמיד יש לי טענות...
    ]

• אני מטעינה ותמיד יש לי טענות...
    ]

• אני טוענת וגם מטעינה
    החשמל נמצא סמוך למיטה כך שהוא לידי יש מצבים שהטלפון צמוד אלי

2. האם את מאלה שמקפידות לטעון את הפלאפון מדי ערב או שאת כזאת שתמיד נתקעת ללא סוללה כי לא הטענת אותה קודם?
    משתדלת להטעין אבל אני יותר טיפוס שנתקע בלי

3. קורה שאת מטעינה את הפלאפון בחדר השינה?
    כל לילה

4. יש לכם מקום קבוע למטען או שהוא נשאר בשקע?
    אין מקום קבוע פעם במטבח פעם בחדר ולפעמים בתיק של אדל

5. איך אומרים- מטעינה או טוענת?
    מטעינה וטוענת ההבדל הוא בבנין של הפועל

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• אוקיי אני אענה..

1. האם את מניחה את הפלאפון בקרבת המיטה? עד כמה קרוב?
    על השידה הצמודה. משתדלת כמה שיותר רחוק ממני. את העריסה אני מרחיקה לסוף המיטה.

2. האם את מאלה שמקפידות לטעון את הפלאפון מדי ערב או שאת כזאת שתמיד נתקעת ללא סוללה כי לא הטענת אותה קודם? פעם הייתי מקפידה בקנאות להטעין (או לטעון..) מדי לילה. כיום אני מנסה לא להטעין כל הלילה ולא בחדר השינה, אז קורה המון שכשאני נזכרת לחבר למטען זה כבר לפני השינה ואני צריכה שעון מעורר אז מוותרת ודוחה את הטעינה למחרת..

3. קורה שאת מטעינה את הפלאפון בחדר השינה? כמעט ולא. בעלי חופשי...

4. יש לכם מקום קבוע למטען או שהוא נשאר בשקע? אמור להיות מקום קבוע. הבעיה היא שיש יותר ממקום אחד קבוע אני משתדלת שלא ישאר מטען בשקע בגלל פליטת קרינה.

5. איך אומרים- מטעינה או טוענת? חשבתי טוענת, כן- כמו טוענת טענות.. אבל עכשיו אני רואה שהרבה סוברים שדווקא מטעינה

אביבית אבל אין בניין נכון יותר?

נהייתי ממש פחדנית מקרינה פעם הייית שמה שעון מעורר בפלאפון מתחת לכרית!!
    היום אין מצב. אני רק מתחילה לדמיין את המוח מקבל את הקרינה הזאת
    יש את הרגעים שחוטאים בשביל הנוחות.
    אבל מאז שמנדי איתנו בחדר אני מקפידה הרבה יותר! הם כל כך רכים ופגיעים

ובשום מקרה! אני לא אדבר בפלאפון כשהוא בטעינה. אלא אם כן מופעל רמקול. בשום פנים ואופן לא מצמידה אלי.
  • ליטוש
    פייס: ortal_hori

• בנות, אז איך אתם שמות שעון מעורר?
  • 1. על השידה שלידי... אחרת אין סיכוי שאשמע את השעון בבוקר
    2. אני לא מטעינה בלילה. אני מטעינה המון במשך היום גם בעבודה אני תמיד עם מטען בתיק. עכשיו למשל הוא גם בשקע במטבח ולפני שהולכת לישון אני לוקחת אותו לידי.
    3. אם אנחנו כולנו בסלון אני מטעינה בחדר השינה.
    4. כשאני בבית בד"כ במטבח. וגם אני מאלה שמוציאים את הפלאפון ומשאירים את המטען בשקע.
    5. מטעינה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה