אמהות ל3 קטנים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן עושות ב27/8?

יותם ניצן וזוהר - שלושתם מתחילים מסגרות חדשות, כלומר כל ילד צריך לפחות את החצי שעה זמן איכות הורה ילד בגן..
    וזוהר יצטרך הסתגלות..

אני לא יודעת מה לעשות, אנחנו רק 2 הורים...
    חשבתי להביא בייביסיטר לזוהר ולהכניס אותו לגן רק ב28/8...
    [
8 תגובות
עמוד 1
  • אצלי שניים מתחילים מסגרות חדשות. שני הקטנים. ובעלי לא יהיה באותו היום זמין בשביל זה ככה שמצבי דומה לשלך. אלא שאצל איתן מתחילים ב25 את תקופת ההסתגלות. ככה שאני ממממשששששש מקווה שעד ה27 זה כבר ילך חלק יותר. שחר נשאר באותו גן שעשה לי סצינות שם כמעט כל בוקר כל השנה. מקווה שהפעם יכנס בקלות. ואני אשאר עם טל שיצטרך לדעתי את מלוא תשומת הלב.

• גם אצלי הגדולות ייכנסו. אור בכיתה א׳ אז זה טקס שלפ ואני חייבת להיות שם.

בעלי ייקח את לינוי
    פייס: ortal_hori

• אני בעד בייביסיטר לזוהר.
    זו אני ודעתי בלבד, אבל היום הראשון בגן הוא יום נורא. הלוואי ויכולתי לפסוח עליו.
    רוב הילדים שבוכים מכניסים ללחץ את אלו שלא.
    בד"כ יש אוירה לא נעימה בגלל זה.

לא קריטי בכלל שיתחיל יום אחרי.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני לבד. כרגיל.
    אצלי כולם באותו מקום פיזי (סוף סוף...) אבל איתן ומיכל בקבוצות שונות (באותו הזמן). אז קודם נחך עם מיכל (היא לא צריכה הסתגלות) ואז נלך עם איתן, עד 8:30. אחר כך נלך (מקווה שבלי איתן, אבל איך שזה יזרום) לכתה א׳ של אביגיל.
    יהיה עמוס וגדוש....

• רעיון הבייבי סיטר הוא מעולה, לכי על זה!
  • אני אומנם רק עם 2 אבל אין לי עזרה, בעלי עובד בחינוך מיוחד ואין לו אפשרות להפסיד את היום הראשון.
    הגדולה מתחילה כיתה א' והקטנה מתחילה גן ערייה, לכל אחת זה צעד מאוד משמעותי, ועוד בעיר חדשה שהן לא מכירות אף אחד.
    עוד אין לי מושג באיזה שעה מתחילים וכמה נשארים וכו'... כולי תפילה שאחת ב8 והשניה ב10, לא יודעת אם מציאותי אבל
  • אני בדיוק כמו אמא ויותר- אחד מתחיל גן עירייה והשני מתחיל כיתה א.
    רק שאני בשמירה בבית ולא אהיה עם אף אחד מהם.
    בעלי ילך עם הצעיר לקליטה, כי נראה לי ששם צפוי להיות יותר קושי ופחות שמחת התרגשות. הבכור ילך עם אמא שלי שסונג'רה מראש לטובת העניין... והיא עושה את זה בשמחה גדולה
  • גם אני בעד ביביסיטר לקטן יותר.
    אם אומרים לו מראש, בהתאם להבנתו שהוא מתחיל יום אחרי כולם ואמא לוקחת אותו ביום הראשון וכו, אין סיבה שלא. הוא לא מספיק גדול כדי להבין שפספס משהו, לא?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה