לילה טוב 2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ועכשיו.. לאחר שמיכל שיתפה בקשיי השינה של היולדת הטרייה, אני משתפת בקשיי ההריונית...
    השבוע אני נכנסת לחודש שמיני בשעה טובה. הבעיה היא שהשינה יוצאת!
    אני נרדמת בחצות בערך וקמה לפיפי בארבע ו..זהו!
    קיוותי שאחרי 3 ימים כאלו אני אקרוס או לפחות אשן בצהרים להשלים קצת שעות אבל זה לא קורה. כל לילה בין 3 ל6 שעות שינה מקסימום..
    טיפים מישהי? אני זומבי לגמרי.
    מזל שהעיתון מגיע כבר בחמש...
6 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה על החודש השמיני
  • את שותה קפה או משהו עם קפאין?

אני גיליתי ששאם אני שותה קפה אחר הצהריים אני לא יכולה לישון....וגם אני התעוררתי תק' בשלוש ונשארתי ערה עד חמש שש ואז הייתי נאדמת לאיזה חצי שעה שעה.....זה עבר ב"ה
  • מסכנה, זה בטח נורא....
    את שותה הרבה? אולי תנסי לשתות פחות לפני השינה? (כלומר להעביר את השתיה לשעות מוקדמות יותר)?
    מזדהה, אני עוד זוכרת את זה...
    כולם אמרו לי שזה הזמן שלי לישון, וכו'...
  • אויש איזה כיף!! נרדמתי עכשיו לכבוד השבת וישנתי שעתיים בצהרים. אני בן אדם אחר!
    שושה אני לא שותה קפה אבל אני חושבת שאני צריכה להקפיד אולי לראות פחות מסך ולחזור לקרוא לפני השינה.
    מיכל את צודקת בעניין השתייה אבל משום מה דווקא בערב לפעמים מתעורר לי דחף אדיר לשתות ואני מורידה לבד קנקן שלם של מים.. אני צריכה לעשות את זה מוקדם יותר באופן יזום

שבת שלום לכולן
  • אויש איזה כיף!! נרדמתי עכשיו לכבוד השבת וישנתי שעתיים בצהרים. אני בן אדם אחר!
    שושה אני לא שותה קפה אבל אני חושבת שאני צריכה להקפיד אולי לראות פחות מסך ולחזור לקרוא לפני השינה.
    מיכל את צודקת בעניין השתייה אבל משום מה דווקא בערב לפעמים מתעורר לי דחף אדיר לשתות ואני מורידה לבד קנקן שלם של מים.. אני צריכה לעשות את זה מוקדם יותר באופן יזום

שבת שלום לכולן
  • איזה כיף לשמוע!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה