לילה טוב....!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה גרוע זה לשון עם התינוקת שלי במיטה?
14 תגובות
עמוד 1
  • אהמממ נו נו נו!!

• אותי מפחיד שיפלו לי ולכן אם הייתי נרדמת עם התינוק עלי- גם אני לא הייתי ישנה טוב, ולכן- אני לא נהגתי לוותר לעצמי בעניין הזה.
    הייתי מניקה במיטה שלי, עם כרית הנקה שתומכת אותי כדי שלא אצטרך להחזיק לבד את הגוף אלא רק להשען, ואז מחזירה לעריסה הצמודה למיטה שלי (בלי לקום) והולכת לישון
  • בעלי ישן במיטה הרחוקה יותר מהעריסה, אבל הוא צמוד לקיר (אצל ההורים שלי. אצלינו בבית יש רווח מכל הכיוונים), אז לפנות בוקר מחליפים מיטה ואז אני משכיבה אותה צמוד לקיר.
    סכנת נפילה אין פה, ואני מנמנמת טוב. כלומר לא ישנה עמוק, אבל הנמנום כן מוסיף לי כוח
  • כעיקרון, זה מסוכן וקרו מקרים, לא עלינו.
    אני הייתי מניקה בשכיבה ונרדמת תוך כדי. הייתי מתעוררת עם כל הגוף תפוס כי פשוט מרטב לחץ לא זזתי מילימטר מתוך שינה.
    אבל זה השלים לי מלא שעות שינה

• גם אני הייתי קמה עם כאבי גב וצוואר. מהתנוחה ומהלחץ.

כדאי לך כן התעורר איכשהו ולהעביר. איכות השינה שלך תהיה גבוהה בהרבה.

• אני כמו שולי....

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• קיצר כולן אומרות לך את האמת.. זה נורא קשה. זה לא להיט.. אבל אפשר להבין אותך וכולן עיגלו כבר את אותה הפינה
  • אני לא הנקתי אבל עם כולם ישנתי
  • חה חה זה מזכיר לי שעם גאיה שהיתה הראשונה בעלי ישב לידי בלילות במהלך ההנקות ושמר שלא ארדם....היו זמנים
    עם ינאי אף אחד לא ישב וניקרתי חופשי..אז מהפחד שמתי אותו בינינו והנקתי בשכיבה...בטח תוך כדי הייתי מתעפצת אבל אחרי כמה דקות מתעוררת ומחזירה אותו לעריסה
  • בגיל הזה - אף פעם לא עשיתי את זה.

זה הלחיץ אותי ברמות.

עכשיו אנחנו כבר ישנות ביחד ואין לי בעיה עם זה
    פייס: ortal_hori

• לא....
    בהמשך הם לא יעשו את זה....
    קודם כל- אנחנו חרדים, ואני לא הולכת לדפוק חשבון על המיטה ועל צבע הסדין לאף אחד,
    דבר שני- מעט הפרטיות שתהיה לי עם בעלי תהיה בחדר שינה, ושנינו ממש לא אוהבים את הרעיון של לצאת למסעדה או איזה תיאטרון (מבחינה דתית ועקרונית.), אז באמת שהפרטיות תתבטא בעיקר שם.
    לפחות זה...
  • לפעמים קרה שנרדם עלי גם בלילה וגם ביום...

• טוב לא כל כך הבנתי מה קשור ההורים שלו
    פייס: ortal_hori

• הפרטיות, בגדוד שאני חולמת לגדל, מצטמצמת הרבה פעמים להליכות משותפות, לחדר שינה ולנסיעות לשבת או לנופש ביחד- לבד...

לכן אני קנאית מעכשיו לנושא הזה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה