הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי כמה זמן הנקה (בהנחה שהיא רצופה ושהתינוק יונק בלי לתפוס שלווה באמצע) נגמר החלב המימי ומתחיל החלב המזין יותר?

10 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה , שאלה מצויינת !
    בעיקרו מאוד קשה לאמוד בזמן ואין תשובה מדעית חד משמעית בעצם זה לא משתנה ברגע אלא קורה בתהליך ככל שההנקה נמשכת אחוזי השומן בחלב עולים .
    יש סימביוזה מדהימה בין הרוק של התינוק לשד של האם ולפי כמות האנזים והסוג שלהם הגוף כנראה יודע כמה חלב ואיזה הרכב להפריש לפי צרכי התינוק בעצם .
    אם אני חייבת לאמוד בזמן אז אני מניחה שאחרי כ15 דקות של הנקה פעילה יש כבר כמות שומן נכבדת בחלב . אבל זה כמו שאמרתי רק משוער ..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה!!

• בשמחה יקירה :)
    אשמח לשמוע עדכונים !

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • עד אתמול היא אכלה 10 דקות כל צד ונרדמה, (איך מעירים אותה, למען ד'?)אתמול היא התחילה לאכול עד 20 דקות כל צד, ואתמול בצהריים עד הלילה משום מה היא ביקשה כל שעתיים, וב- 12 נרדמה עד 4:30 לפנות בוקר.
    מצחיקה, אבל אני תולה את השגעונות שלה בצהבת. למרות שהיא כבר רק 12.5 (היה לה גם 15.1)

• זה דווקא נשמע תקין :)
    היא אמורה אכול בין 8-12 ארוחות ביממה , כ20 דקות של הנקה פעלה , אז נשמע מעולה :)
    ולגבי הצהבת לא לדאוג ולהתיע כמה שיותר ציצי :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה על התגובות עד עכשיו, שאלה נוספת...
  • אכן נשמע קלאסי לקפיצת גדילה ..
    נסי לשאוב לפני ההנקה , לה יהיה קל יותר לשחרר חלב מלמשאבה,
    חממי את השד כ15-20 דקות לפני השאיבה עם קומפרס חם , בהצלחה ועדכני:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אוהו קפיצה...!!
  • אוהו קפיצה...!!
  • וואווווו איזה כיף לשמוע בשורות טובות :) יופיהיי :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה