צהבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תנו טיפים להוריד צהבת, זה כבר לא מצחיק!!
    מרים כבר בת שבוע ויומיים, ביום חמישי היה לה 14.6, וזה גבוה, אמרו לנו לחזור ביום שישי לבדוק שוב, אז הלכנו לגמ"ח לבדיקת צהבת (בעיקרון זה מיועד לבריתות, אבל למי יש זמן וכסף מיותר, לצאת עם מונית הלו"ש לירושלים ביום שישי?), והיה 12.7 אתמול החלטנו אמא שלי ואני שהיא צהובה מדי, נס שהלכתי היום לבדוק!! היא הייתה 15.1!
    מי שמע על צהבת שעולה אחרי שהיא התחילה לרדת?
    הרופאה הייתה די רגועה, היא אמרה שרק ב18-19 ישלחו אותנו לבית חולים (
18 תגובות
עמוד 1
  • לשים אותה הרבה ליד חלון עם שמש לא ישירה עם פנים ורגליים חשופות (להשאיר לה גרביים שלא יהיה לה קר)
    השמש מפחיתה צהבת

אל תסתכלי על המספרים, היא גדלה והערכים עולים- מה שבעייתי ביום הראשון לא בעייתי ביום ה10, לרופאים יש את הגרפים ומה שחשוב זה שהצהבת לא משתנה בעקומה שלה.
  • מה שהקפיץ אותנו היה שהצהבת התחילה לרדת ואז עלתה שוב.
    מפחיד במקצת, הייתי אומרת...
  • נשמע מצחיק אבל גם לנו היה משהו כמו 15 אם אני זוכרת נכון,שמנו אותו בשמש חשוף בחלקו(בתוך הבית)עם תכשיטי זהב עליו וזה ירד ממש!הברית הייתה בזמן.
    חברה שלי קילחה את הילד בכיור יחד עם ....דג זהב...נשמע הזוי אבל בשלב מסוים הדג מת,ולילד ירדה הצהבת לגמרי
  • מזכיר קצת את היונים לצהבת..
  • לנו גם ירד ואז עלה... מה שחשוב זה המעקב.. ומה פתאום 18-19?? היה לנו 18.8 וממש הטיסו אותו לאור

• תודה על העידוד!! :)
    היום היה לה 14.7 והרופאה אמרה שביום ראשון נגיע שוב לעקוב.
    למזלי נראה שהיא אוכלת די טוב, ויש לה יציאות סדירות (הרופאה של אתמול אמרה שהצהבת יוצאת בצורה הזו), כל טיטול ספוג הוא גם מלוכלך אצלה.
    אבל משום מה נראה שזה גורם לה להיות עצבנית- היא בוכה ואחרי שתי דקות אני מרימה אותה, ורק אחרי שהיא על הידיים (המוצץ לא עוזר לה במקרה הזה)- היא מתרוקנת ואני רצה לחתל אותה כי אחרת זו טיפול עשרת אלפים...
  • 15 לגיל שלה למיטב זכרוני זה גבולי אבל לא בשמיים...אכן לעקוב
    18- 19 אלו ערכים גבוהים, ולמרות שהתינוק כבר גדול יותר מגיל הלידה ומסתכלים על זה אחרת בערכים שהם על פי גיל - עדיין גבוה
    ינאי כשהיה בן שבוע היה עם 19 והוא היה מאושפז זמן מה בטיפול נמרץ- רק פוטו לא הספיק לו..חשבו על החלפת דם בסוף ירד בלי.
    כל העצות פה נכונות, בעיקר לחשוף לשמש בצורה מבוקרת...והכי חשוב..זה עובר

• ישנה סגולה בדוקה.
    ליטל ידיים בבוקר.....אומרים שזה עוזר.
  • התחלנו אתמול ליטול לה ידיים, אבל נזכרנו בזה בערב, והיום רק בצהריים, אחרי הבדיקה...
  • לא קראתי את התגובות אבל מנסיון
    נטילת ידיים של בוקר
    ולשים זהב צהוב על הגוף

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• היא נרדמת לי כל הזמן, וכשהיא ערה היא בוכה, והאוכל מרגיע אותה. מצד שני אחרי 5 דקות היא שוב ישנה....
  • אתמול שאבתי לה ונתתי לה ככה, היא ישנה מ- 1:00 - 1:30 בלילה (בערך) עד 6:00.
    איזה כיף היה!!
  • שיעבור מהר
  • אמא ויותר, את בטח עסוקה מאוד, אם לא שמת לב, אבל בסוף הצלחתי להחליף לבד את החתימה...
  • וואוווו איזהיופי של חתימה! תתחדשי
    פייס: ortal_hori

• כרגע הצהבת ירדה, לדעתי, אפילו מאוד.
    בערב אני אלך לבדוק מה המצב, כי הבוקר כבר בילינו אצל הרופא שלנו - להכרות ולבדיקות.
    איך שהוא טלטל אותה...!!!
  • טוב, אז יש לה 12.7.
    ענק!!

• לפחות זה נחסך ממך- על תצחקי,
    על החתום: אמא לבנים בלבד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה