לא מבינות מה עברתי עכשיו..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נסעתי עם הילדים לאיזה סידור.
    בעודנו יושבים בתחנת אוטובוס מחכים,מגיעה איזו בחורה.אישה.די צעירה.
    ישר קלטתי שהיא לא בסדר,בקשתי מהבנות לפנות לה מקום.
    באיזה שהוא שלב נפל לאחת מהן השלוק שנתתי לה על הרצפה ובגלל שזה היה ממש בסוף אמרתי לה שתזרוק.הבחורה ישר אמרה-למה תשטפי לה במים.חייכתי אמרתי תודה וזרקנו את השלוק(שהיו בו באמת כמה טיפות אחרונות).ואז היא התחילה-איזה אמא מוזרה את!והתחילה לפתוח פה....אתם הדתיים ככה...וככה...בהתחלה ממש לא התייחסתי.אח"כ
    אמרתי לה כן כן.נכון.צודקת.
    אח"כ.....נתתי לקטן לשתות והוכ הושיט לי את הבקבוק אחרי שניה, אז אמרתי לו שימשיך לשתות,חם נורא.והיא-תוציאי לו מהפה!הוא לא רוצה!הוא נחנק!
    כבר לא יכולתי לשתוק ועניתי לה שחס ושלום ומה היא מתערבת לי בילדים???
    והיא התחילה לקלל.....השם ישמור איזה פה היא פתחה...איזה קללות.....פשוט הקמתי את הילדים והלכתי.הבנות היו בהלם...הסברתי להן שכמו שיש אנשים שחולים בגוף יש כאלה שחולים בנפש,עברנו לתחנה אחרת ואמרנו ביחד תהילים שתהיה לה רפואה שלימה...אבל אני חא משתחררת מזה.....איזה קללות....איזה פה
    הייתי חייבת לפרוק
7 תגובות
עמוד 1
  • איזה באסה... אבל הסברת לילדים נורא יפה.. וזה חלק מהחיים.
    זה מזכיר לי להבדיל אלפי הבדלות שבעלי הלך עם הילדים לפארק והייתה שם ילדה שעברה בעבר כוויות נוראיות כנראה אז היתה ללא אף ואוזן עם צלקות קשות בגוף וחסרו לה אצבעות ביד אחת. הילדים שלי היו המומים..זה הטריד אותם כמה ימים אחר כך. אבל המקומות האלו הם באמת הזדמנות ללמד אותם שלאחרים לא קל. ששפר עליהם גורלם ולא לקחת כלום כמובן מאליו..
    אני הייתי מגיבה כמוך.. עוברת מקום ישיבה אך לא מתעלמת
  • ה' ישמור ...
    שלא נדע
  • מסכנה.
    מילא שאחנו נקבל שפכטל, אבל הילדים מסכנים....
  • אוי! לא נעים בכלל
  • נה נה זה בדיוק מה שהיה לי הכי קשה....שהם שמעו את כל המילים הנוראיות האלו...הן אף פעם לא שומעות קללות בבית,מקסימום זה יהיה להגיד על משהו דפוק,או אידיוטי....

• הדתיים האלה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה