ימי מחלה.. דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי... אני בהריון בשבוע 19, עובדת במקום מסודר 10 חודשים, משרה מלאה .
    לצערי-נאלצתי להחסיר בחודש שעבר 8 ימים עקב בעיית טחורים רצינית, לא תיפקדתי.. ובהפרש של שבוע- הבן שלי בן השנתיים אושפז ל4 ימים בבית חולים עקב חום גבוה. כשחזרתי לעבודה- בישרו לי שלא משלמים לי אפילו לא שקל -על הימים שהחסרתי! הורידו לי 12 יום מהמשכורת!! קיבלתי חצי משכורת... כששאלתי למה? הריי יש לי אישורים.. הסבירו לי שניצלתי את הימים שמגיע לי ... כי היו לי פה ושם חיסורים (לצערי כן..) וזהו- אין ימי מחלה. מה עושים???? האם העדרות בשל הריון נחשבת כימי מחלה רגילים?????.... מה זה השטויות האלו... אני בחצי הריון- והלוואי ולא אצטרך להחסיר,כן, אבל מה יהיה אם חס וחלילה יכאב לי או שלא ארגיש טוב? אשב על הכיסא ואבכה לאלוהים???????? כי מצד שני אי אפשר לחיות על חצי משכורת... זה פשוט אבסורד.. אין איזה הקלה??? בכל זאת אישה בהריון-תופעות וכאלה... גם ככה אני כבר בלי כוחות.... הלוואי ונהיה כולנו רק בריאים ולא נזדקק לאף חסד של אחרים, אבל באמת.. זה הגיוני??? אין מה לעשות עם זה? אין הקלה? התחשבות? משהו?????
3 תגובות
עמוד 1
  • למה לא עונים לי? זה חשוב.... :(

http://lbdm.lilypie.com/oXPip3.png
  • שלום רב,
    החוק מאפשר לעובדת להיעדר מעבודתה בשל בדיקות הקשורות להריון, אך יש לכך הגבלה:
    לגבי אשה העובדת יותר מארבע שעות ביום, ניתן להיעדר עד 40 שעות. לגבי אשה העובדת עד ארבע שעות ביום, 20 שעות במשך כל חודשי ההריון.
    אם לא עברת את המגבלה הנ"ל, הרי שהמעסיק מפר את החוק ומלין את שכרך, לכן יש להגיע לייעוץ אישי בכדי להבטיח את זכויותייך.
    בהצלחה.
    עו"ד יעל בועז
  • לגבי ה40 שעות, אין בעיה...

אני שואלת לגבי ימי מחלה רגילים,אין איזה הקלה..התחשבות מעבר?? אני מקווה באמת שההריון יהיה קל והכל יהיה בסדר ושרק ארגיש טוב...אבל במידה ולא- לא משלמים לי?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה