האם זכינו לתחיית המתים ? באמת יקל על חוסר האפשרות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לדעתי ממש מיותר ,סוף סוף היה משהו אחד שאפשר היה לסמוך על הגוף שלנו בלי לנסות לכמת (ממילה כמות) או לחשב איך כמה ולמה ! כבר לא נשאר דבר שאנחנו סומכות על הטבע ,לא לידה ,לא הנקה ,הכל מספרים ,אחוזונים ,סרגלים,מודדים אותנו בכל דבר
מצד שני אולי זה חשוב לתינוקות מסויימים ,למשל פגים .זה יכול להיות כלי עזר אך לא משהו בשימוש יום יומי ,לדעתי זה יהיה מוצר שיזייף לא מעט ויכניס אמהות ללחץ מיותר
אני ככ מסכימה עם מה שאמרת ! ותודה על השיתוף! הגוף שלנו .. אנחנו נוטות לא לבטוח בו .. וזה ככ לא הוגן .. מכשיר כזה בהחלט יכול לעודד לחץ אימהי לגבי כמות החלב בשד .. ומוציא את הטבעיות מההנקה וכמו שציינת מצד שני אולי לנשים מסוימות הוא יכול להרגיע ולעודד הנקה , בשנות עבודתי ובביקורי הבית הרבים אני נתקלת לא מעט בנשים שעצם אי הידיעה עצמה גורמת להן ללחץ והן לא ממשיכות להניק כי לא יודעות בוודאות כמה התינוק אכל וגם הפרמטרים שיש .. קקי , פפי , עלייה במשקל לא מספקים את הצורך לדעת ולמדוד..( ובל נשכח שלחץ גורם לפעול הפוכה מהרצוי ובעצם מפחית את תפוקת החלב) מצד אחד טוב שאנחנו בעולם מודרני טכנולוגי ומדעי ומצד שני .. עד לאן זה ירחיק?
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
למעשה, כמה שנלחם בזה - זה ייכנס אלינו בכל זאת, מצד שני - אולי באגרסיביות פחותה, ולפחות מקומות ותחומים שזה היה יכול להכנס אם לא....
אני לא נלחמת :) למדתי לתת לדברים לקרות , לצערי ( ואולי גם לשמחתי ..) אין מנוס מהקדמה איך שלא נסתכל הזה .. אני באופן אישי כרגע לא רואה את עצמי משתמשת בזה .. אבל במידה ואתקל באמא שזה יכול להציל את ההנקה שלה אני מניחה שאבחר באופציה הטכנולוגית ;)