הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, עברתי שתי הפלות טבעיות בפחות משנה ובצעתי את כל הבדיקות האפשריות, אין לי בעיה. מכיוון שאני מאד רוצה להיכנס להריון אני עושה כל שביכולתי לדעת מה הזמן המדויק- חום השחר, אולטרסאונד וכו'. בעלי היקר ואהוב מאד נלחץ מהנושא ובדיוק ביום שאני מבייצת יש לו חרדת ביצוע נוראית ופשוט לא מצליח. זה נמשך כך כבר 3 חודשים, אני מאד מתוסכלת ואין מה לעשות, גם כשהורדתי לחץ, הוא מודע לתאריך הביות והוא נלחץ. אנחנו החלטנו לפנות לפתרון של הזרעה. אשמח לקבל אינפורמציה כי אני לא מצליחה להבין מי מבצע את ההזרעה, האם עדיף פרטי? ובמידה ורופא של מכבי זה בסדר- איך אדע למי לפנות? הבנתי שרק רופאים שנמצאים כל הזמן במרפאה או משהו כזה. אשמח לכל עזרה וייעוץ לגבי כל תהליך ההזרעה. תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אפשר בהחלט לבצע הזרעה בקופ"ח ע"י רופא נשים במרפאה.
    מאחר ותזמון ההזרעה תלוי בתזמון הביוץ יתכן שההזרעה לא תתבצע תמיד ע"י אותו רופא (כי אף רופא לא נמצא כל הזמן במרפאה...).
    כדאי להתייעץ עם רופא הנשים המטפל שלך.
    חשוב להבין שלצורך ביצוע הזרעה, בן הזוג שלך יצטרך לתת זרע באוננות ביום הביוץ/יום ביצוע ההזרעה.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה