פעם שנייה רצוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חצי שנה בדיוק עברתי הפלה בשבוע 7, ובסופש האחרון עברתי הפלה נוספת באמצעות כדורים בשבוע 9+3, לאחר הפסקת דופק.. שנה וחצי מנסים, פעמיים נקלטתי ופעמיים לא החזיק מעמד.
    המצב הפיזי שלי כבר בסדר, אבל המצב הנפשי קשה, קשה לי לצאת מזה ולהמשיך הלאה אבל אין ברירה.

השאלה שלי, האם כבר ניתן לעשות בירור מעמיק אחרי שתי הפלות? אלו בדיקות כדאי לבצע על מנת למצוא את הסיבה לבעיה?

אני מתלבטת, האם לנסות ישר שוב להיכנס להריון כי אומרים שזו תקופה פוריה או שכדאי לחכות ולנסות לבדוק מה שאפשר.

אשמח לתגובות ממי שעברה משהו דומה.

תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • וואו! ליבי איתך!!
    אני 5 שבועות אחרי גרידה ומחכה למחזור כדי להחזיר עוברים מוקפאים ומתה מפחד ששוב אחווה את הסיטואציה הזאת של הפסקת דופק!
    הרופא שלי אמר שהיום כבר לא מחכים ל-3.. ואחרי 2 הפלות כבר בודקים את נושא קרישיות הדם. הוא גם אמר שזה לא שהקשר אינו מוכח באופן ודאי - אבל יש טיפול שמקבלים ברגע שנקלטים (זריקות כל השליש הראשון - לפי חברה שלי) וזה עוזר להריון תקין.
    חברה, שעברה 3 הפלות, המליצה לי לעבור לרפואה הפרטית, היא טוענת שרק הרופא הפרטי יעץ לי לקבל את הזריקות והיום יש לה ילד בן שנתיים.
    אני מאחלת לך להקלט במהירה ולשאת הריון בריא ותקין!
  • היי.. קודם כל אני ממש מצטערת בשבילך זו חוויה לא נעימה בכלל בטח ובטח לא כשחווים אותה פעם שנייה..
    רציתי לעודד אותך ולשתף אותך בכך שגם אני חוויתי הפלה בשבוע 8 לפני קצת יותר משנה בגלל שלא נצפה דופק.. וזה עוד היה פעם ראשונה שנכנסתי להריון.. חרב עליי עולמי ולקחתי את זה מאוד קשה.. אך לא ויתרתי והמשכתי לנסות שוב מיד לאחר הופעת הווסת הבאה תוך אמונה מאוד חזקה שהכל לטובה ומה שצריך לקרות קורה. כנראה שזו היא הדרך של הטבע לומר לנו שמשהו לא היה בסדר עם העובר והוא לא היה צריך להיוולד וטוב שכך.. נכנסתי שוב להריון בע״ה לאחר מספר חודשים בודדים והיום ברוך השם אני בחודש שמיני...
    אני באמת רוצה לחזק ולעודד אותך ולומר לך לא להרים ידיים, תמשיכי לנסות, תאמיני ותצליחי..
    מאחלת לך כל טוב ושב״ה תתבשרי בבשורות טובות אמן!!
  • הגורם מספר 1 להפלות הוא קרישיות יתר בדם, אבל מכיוון שהבדיקות הללו יקרות לקופה, הרופאים מנסים לדחות את זה.
    מציעה לך לבקש מהרופא הפניה לבדיקות, ואם הוא לא יסכים תשקלי אם כדאי לנסות בפרטי.

עברתי 7 הפלות, ובזמנו זה היה לי נפשית קשה מאוד, אבל כיום כשיש לי ב"ה ילדים, נשאר רק זיכרון רחוק ועמום ממה שעברתי.

מאחלת לך המון הצלחה!!

• משתתפת בכאבך ומבינה אותו מאוד.

עברתי 2 הפלות רצופות, בשבועות מוקדמים דיי דומים לשלך.
    בשלב הזה גם עשיתי את הבירור לקרישיות יתר(שיצא שלילי) וגם ביקשתי הפניה וקיבלתי לבירור במרפאת הפלות חוזרות.

אומרים שהגוף הכי פורה אחרי הפלה...אצלי זה היה נכון, ישר אחרי ההפלה השניה, בלי מחזור באמצע כבר הייתי בהריון השלישי והיום אני כבר בחודש 7.

כהגעתי לבירור הפלות חוזרות הייתי בהריון ומה שהם יכלו לעשות בשבילי היה לתת לי פרוגסטרון כדי לחזק את הקליטה של ההריון הנוכחי.

תיהי חזקה, תקיפי את עצמך באנשים ודברים שעושים לך טוב ותישארי אופטימית!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה