Phula עדכני אותנו ! h.d גם את תעדכני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן בנות איך מתקדם ?
    Phula מה קורה עם המשקל של איתן ?
    h.d.מה קורה עם הבכי וההתנתקויות ,מה עם החלב יש שינוי ?
13 תגובות
עמוד 1

• מתוקותת!!
  • שוב בשלב הזה את כבר לא צריכה להרגיש מלאה בשד ! תנסי כל פעם שהיא מתנתקת לעלות אותה לגרפס ואז לחבר שוב ,איתי גם מתנתק בגלל הזרם ואני מעלה אותו לגרפס ובאמת יש לו גרפס לרוב ואז הוא מתחבר שוב ,נכון יותר קשה לו והוא לא רגוע בהנקה והוא גם מסיים תוך 5 דקות ,כנראה שאנחנו די באותה סירה בקטע הזה ,מה שאני יכולה להבטיח לך שזה ממש מתאזן (לפחות אצלי ) לקראת 4-3 חודשים גם בגיל חודשיים כבר הרבה יותר טוב יש להם יותר כוח לעמוד בזרם הזה
  • ועוד משהו שעזר לי ,לסחוט את השד לפני ההנקה ממש לפני שאני מחברת הייתי סוחטת כדי להוריד את הזרם וזה יהה משפר טיפה ,תנסי
  • וואי,באמת ת אנחנו כמעט באותה הסירה...

כשאני שואבת מעט סמוך להנקה כדי להוריד את הזרם זה באמת עוזר לה...את צודקת!

• אז נשקלנו היום.... איתן עבר סוף סוף את משקל הלידה ברוך השם!!!! כבר דאגתי- עכשיו 3.570
    עלה 190 גרם מהשקילה האחרונה -21 גרם ליום בממוצע
    בטיפת חלב אמרו שהעליה יפה וגם הרופא היה מרוצה, אמר שהחל מ20 גרם ליום זה טוב.
    משתדלת באמת להעיר אותו לארוחות כל 3 שעות ובנתיים לתת לאכול כשהוא מבקש... בלי לכפות עליו סדר יום...
  • איזה חדשות טובות !!!
  • תודה על הדאגה

• וואו כמה משמח לקרואאאאא
    את אדירה! שאפו!

• סליחה שאני נדחפת-אבל צריך להוריד לבגדים קצרים? תהיללי שלי עוד עם שכבה ארוכה(דקה)

• חום אימים באוגוסט ,איתי בחוץ כבר בגיל שבועיים בערך או אפילו לפני עם בגדים קצרים ,במזגן כמובן עדיין עם ארוך ,בלילה גם בעלי מבקש שאלביש ארוך .
    מצידי כבר מזמן שילך עם קצר רק
  • שירה קודם כל...כל הכבוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה