אח שלי התחתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
8 תגובות
עמוד 1
  • קולולו! איזה כיף,
    זה כל כך מרגש לחתן אח או אחות, נדבר הכי קרוב להתחתן בעצמך- אתה מכיר לפחות חצי מהאורחים:))

הקטנים נראים מתוקים נורא בבגדים שתפרת, לא להאמין שנרדמו לך ישר- מה לא טיפה ריקודים ושמייח? אצלנו הם שותפים לרחבת הריקודים- לא מוותרים על זה

עם זאת- אני בטוחה שגם להנות ולרקוד קצת בלעדיהם היה ממש לא רע

• הקטנה דווקא הספיקה לרקוד קצת ונהנתה, אבל הסכימה אך ורק איתי.

הגדול בכלל לא רצה לרקוד, אפילו לא איתי

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מקסים!מזל טוב
  • מזל טוב

מקסים!!
    קראתי גם את שאר הקישורים כמובן, אהבתי את המקלות אוזניים לצביעה, כל צבע לחוד, מאמצת
  • יואוו איזה מהממיםםםםםם
    פייס: ortal_hori

• איזה יופי! ממש הולם אותם, גם העניבה וגם השמלה.
    מזל טוב!!!!
    ניזכרתי שכאשר דודתי היתה בתיכון כל יום שישי אחה"צ (כמעט) היתה מושיבה את סבתא שלי (שהיתה תופרת בחסד, היום כבר רק סורגת) וביחד היו בוחרות מה היא תלבש מתוך הבורדות ומתוך ראשה הקודח של דודתי בשביל המסיבת כתה או מסיבת הצופים :-).
    רומצ'וק לא מספיק מפונקת בשביל זה, אבל מי יודע....
  • מזל טוב

]
  • דבש!!
    העניבה כל כך מתוקה ועליזה!!

והשמלה פרקטית!!
    מסתובבת וזה... אבל לא מסורבלת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה