סקר ימי הולדת- אחים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשיש יומולדת לאחד הילדים האם אתן גם 'מפנקות' את האחים במתנה?

אצלנו כמובן שכמעט כל דבר הן משחקות יחד ובעצם הכל של כולם..אבל למשל שנה שעברה קניתי ביומולדת של אמילי/נטלי (כבר לא זוכרת) כמה פיצ'פקעס לשניה- למשל עגילים נדבקים, סיכות, מדבקות וכו'...
    ואני שואלת את עצמי אם גם השנה זה מתאים או שהן כבר צריכות להבין שיומולדת זה רק לאחד כל פעם

12 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שכבר שתיהן מספיק גדולות כדי להבין שיום הולדת זה משהו מיוחד למי שיש לה יומולדת.
    בכל מקרה - שתיהן בטח משחקות באותם המשחקים - אז מה זה משנה.

אני מבינה שאת מתכננת כבר את היומולדת של אמילי
  • אני לא קונה אף פעם גם לשני, אבל מצד שני- זה לא חוכמה כי הסבים והסבתות תמיד מביאים משהו קטן לשני.
    אצלך אין את זה עכשיו כי את גרה רחוק ואין סבים וסבתות שבאים ויכול להיות מאד שבסיטואציה כזו הייתי מתנהלת כמוך. קשה לי לומר. את מרגישה שיש ציפייה? שיש קנאה בפוקוס על האח החוגג? זה תלוי בילד.. אם כן- אז למה לא להקל על הקושי בכמה נצנצים? זה לא ביג דיל. אם לילד אין קושי לפרגן לאחיו והוא לא צריך את הדבר האישי שלו אלא יכול להנות מעצם החגיגה אז הייתי מוותרת. תלוי בילד.
    מזל טוב בכל מקרה
  • ברור יעל

• אני אישית לא קונה... אבל הסבים והסבתות כן מביאים.

אני דווקא לוקחת את אחד האחים והולכים ביחד לקנות מתנה לאח שחוגג יום הולדת

• גם אצל נגה הדודים קונים לשתיהן
  • כן
  • אני זוכרת שכשהייתי ילדה ולאחד מאחיי היה יום הולדת תמיד הביאו לאחים שלא חוגגים צומי קטן, זה היה לי מאוד נחמד גם לקבל משהוא.
    גם אצלי כשאחד חוגג השני מקבל משהוא קטן בדרך כלל מבני המשפחה. לדעתי זה רעיון יפה מדובר בילדים קטנים ולא נראה לי שזה מהווה בעיה כלשהיא.
    כשהם יהיו כבר בגילאי סוף בית ספר יסודי בערך נראה לי שאפשר להפסיק עם ה״מנהג״ הזה.

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • גם אצלנו הסבתא קונה, אנחנו לא

לא להאמין שזה עוד שבוע!!
  • מצ'פרים במשהו קטן.
    רק בשביל התחושה,יש פחות מחודש בינהן בכל מקרה.
    וסתם,מגיע שלב שזה לא משנה....שבוע שעבר בעלי הלך עם אמא שלו לקנות לבכורה ציוד לכיתה א'(חוץ מילקוט וקלמר שקיבלה מאמא שלי)
    אני הייתי עם שני הקטנים ועשינו "יום כייף"-תכל'ס כמה סידורים שבמהלכם קניתי לה כמה צמידים בחמישה שקלים-שתרגיש גם שקנו לה משהו כשאחותה תגיע עם כל הציוד.בבית הכנתי לנו "פיצה-פיתה" ועשינו "פיקניק בסלון" עם שמיכה על הרצפה,ראתה סרט שבחרה....בקיצור-הגיעה אחותה עם כל השקיות והדברים החדשים ובכתה למה לא קנינו לה גם צמידים.למה היא אכלה בשרי וזאת אכלה חלבי,למה היא ראתה סרט....בקיצור-גיל ההתבגרות בגיל ששחגיגה
  • לא
  • האחרים מקבלים בדרך כלל מהסבים גם משהו קטן.
    למרות שאצלינו הימי הולדת מאוד צמודים, אז ניתן ״להזכיר״ לאחד שיש לו גם עוד מעט ולשני שעכשיו היה לו וקיבל מלא מתנות. אז זה לא קריטי, הם יכולים להסתדר גם בלי. אבל הסבים מביאים, אני אגיד להם לא?

• תלוי בגיל.

עכשיו כבר כל אחת יודעת מה היומולדת שלה, והמתנות ניתנות בנפרד.

לשחק - זה אחרי קבלת רשות - ביחד
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה