משה בתיבה עם הילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשהייתי היום בבית חולים, בעלי עשה את הקניית סופר עם הילדים והגדול ביקש לקנות מיני נקניקיות כדי להכין משה בתיבה.
    הם עומדים עכשיו במטבח- בעלי באמצע ושני הילדים מהצדדים, כל אחד מגלגל נקניקיות קטנות עם בצק עלים על קרש משלו ומכין משה בתיבה. בעלי מסדר בתבנית. אידיליה!
    לפני הכנסה לתנור מורחים עם מברשת ביצה, קצת מלח- ויאללה לתנור.
    להיט! סופר קל, וסופר טעים לילדים- והכי חשוב: רעיון וביצוע שלהם. ממליצה בחום
10 תגובות
עמוד 1
  • יאמי!
    אף פעם לא עשיתי

• כן, ממש ממש פשוט, רק לא לשכוח למרוח ביצה ומלח.
    זה אפילו יותר קל מלהכין איתם עוגיות כי אין את כל הליכלוך של הקמח על השיש, הריצפה, השרפרף, הסינר, הילדים...
    כיבדו אותי בסוף- יצא מצויין, לא הסכימו לאכול כמובן שום דבר אחר לארוחת ערב אז חגגתי עם בעלי על השאר לבד
  • את מתכוונת ביצה ומלח בחוץ?

• כן, כשכבר הכל מסודר על התבנית.
    את נותנל לכל אחד מברשת, טורפת ביצה בקערה והם טובלים בערה ומורחים את הביצה על הבצק לפני שמכניסים לתנור. המלח את כבר מפזרת וזה נדבק לביצה שהבנות מרחו. קלי קלות. הבצק מוכן, הנקניקיות מוכנות- והילדים מרגישים שזה יצירה שלהם

• למה מלח?
    אני שואלת כי לדעתי יש מספיק מלח מהנקניקיות ואם מורחים קצת חרדל אז גם ממנו....
    אני שמה שומשום והכי טעים בעיני לשים שומשום בצד של הנקניקיות טיפה לרדד שייכנס לבצק.
    נגה - אם יש לכם גליל כזה כמו בארץ שתי נקניקיות נכנסות לרוחב ואז מגלגלעם וחותכים בין שתיהן או חותכים לקטנים יותר ואז אפשר להגיש כחטיף.

• אמא שלי מכינה גם עם נקניקיות וגם עם פירה (לא ביחד
  • הילדים שלי גם אוהבים,לא חשבתי להכין איתם אחלה רעיון
    (צריכה לקנות נקניות קונה פעם בשנה בערך.....)

• וואי גם אני עשיתי את זה עם הילדים לפני שבוע..יצא מממש ממש נחמד...וגם רעיון נחמד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה