עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי מכירה משחה מעולה לתפרחת טיטולים?
    הקטן שלי בן שנה וחמש,יצאה לו פריחה לפני כמה זמן של כמו מלא פצעונים קטנים צפופים.נראה כמו כתם אדום של כוויה.במקביל יצאו כמה בודדים באזור הישבן.
    זה עבר עם שילוב של אורה קרם/משחת פסטה פשוטה במקומות שסתם היה אדום ואגיסטן בפצעים.
    עכשיו נהיה לו אותו דבר על האשכים והאיבר עצמו...העור מחוספס ומלא פצעונים.
    יש עוד משהו חוץ מאגיסטן?אני מורחת מאתמול ואין שמץ שיפור....
    אני מורידה לו טיטול כמה שאפשר אבל אז הוא כל הזמן נוגע שם ומגרד....זה בטח לא מועיל.
8 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו במקרים כאלה השתמשנו באינוטיול, אני חושבת שהוא צריך מרשם.

• אני דווקא מאוד אהבתי להשתמשת בקרם של וולדה במצבים כאלו. הוא מעט שומני ונורא עזר שלקטן שלי היו כמו כוויות בטוסיק מהקקי..

• למקרים קשים- שהם כמו כוויה- באמת צריך לבקש מרשם לאינטיול.
    זו משחה סטרואידית- אז אל תהיי חופשי על הבר- אלא במידה, 3 ימים פעמיים ביום וזה עובד כמו קסם.
    חוץ מזה- תנצלי את זה שאוגוסט- תשכיבי אותו ללא חיתול בצל כמה שמתאפשר כדי שהאזור יתייבש ויתאוורר.
    דבר נוסף- עד שיעבור לו- תעברי מהסבון תינוקות הרגיל של ג'ונסון אנד ג'ונסון או דר פישר לבלינאום- זה יקר רצח אבל זה סבון ללא סבון והוא ממולץ לתקופות האלו. תקני אריזה מינימלית עד שיעבור
    וולדה טובה ליומיום ולאדמומיות אבל למצב של כוויה זה כבר לא נראה לי שיתפוס מניסיון...
  • תודה בנות!
    אלך יום א לרופא...נראה שאין ברירה.
    אשטנגה אין סיכו להכיב אותו....שובב הקטן הזה.אבל שהבנות בחצר אני מוציאה אותו גם ומורידה,וגם בבית הורדתי כמה פעמים.לא מפריע לי שהוא משתין מדי פעם.מעבירה סמרטוט ושוטפת בסוף בסוף.היןם.העניין שזה מציק לו אז הוא נוגע ומגרד ונראה לי זה מחמיר את המצב....
  • אינוטיול מעולה. אפשר לקנות גם בלי מרשם. כך זכור לי.

• אינוטיול ניתן לקנות ללא מרשם עולה בסביבות ה-40 ₪ והוא מעולה לתפרחת חיתולים וכוויות
    יש את הדרמקובין שגם הוא מעולה אל חייב במרשם רופא

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • אני לא אהבתי את האינוטיול..אצלינו הוא לא עזר
    ממליצה על הדזיטין הסגול...פשוט פלא
  • בפנטן מעולה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה