היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני שבוע וחצי לצערי נפטרה חמותה של אחותי. אישה מדהימה מדהימה. לא מכירה כאלה (כמעט) היינו בלוויה ובשבעה הרבה ולא הספקנו לשמוע עליה איזו אישה -אוהבת את החיים ,שמחה בחיים,נהנת מהחיים,היא היתה-לב פתוח,יד פתוחה עין טובה ואוזן שומעת ורגישה....כ,כ הרבה היה מה לומר עליה אנשים יצאו מהשבעה בוכים !!!!!!!כשהם דיברו עליה וכולם כ"כ אהבו אותה.... זכתה ב"ה לחתן את כול ילדיה ולראות מכולם צאצאים ב"ה!!!! בת 63
18 תגובות
עמוד 1
אוהבת רוק? לינקין פארק כתבו שיר על זה
תנחומיי
ווווואי שיר מממש מממש יפה...... הלוואי הלוואי הלוואי שאני יצליח במשימה ולהשאיר אחרי הרבה מטענים חיוביים של עשיה וטוב למען הזולת!!!!! הלוואי זה כול הרצון שלי עכשיו
תמיד כשמשתתפים בהלוויה או כשהולכים לשבעה, זה מטלטל, וגורם למחשבות על החיים, ועל מה ומי שאנחנו. אני חושבת שזה מאוד טבעי שאלה המחשבות שהיו לך.... מקרים כאלה נותנים פרספקטיבה, ומתחילים לחשוב על עצמינו בהקשר הרחב יותר. וזה גם הזמן שבו האמונה פועמת, ולפעמים היא מעניקה תשובות...
פעם שמעתי מן משפט כזה שאומר כשעץ נופל מבינים עד כמה גבוה הוא היה...
אני חושבת שבכולנו יש משהו מדהים ומיוחד לפחות אחד שיתחזק עוד יותר בעת שנעלם מהעולם, עד 120 שנה...
בתכלס.. יותר מטריד אותי מה אנשים חושבים עלי בחיי מאשר במותי "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
איזה משפט יפה עדי, אימצתי
שיר, נכון?
תנחומי
ודבר נוסף שחשוב לי לא פחות, מה יחשבו עלי שם למעלה נטלי
נטלי
נכון-נטלי זו הפואנטה השלי.....את ממש מממש צודקת.... לא כ"כ מעניין אותי מה יחשבו עליי אחרי מותי...כמו מה אני ישאיר אחריי בעולם לילדים שלי ..... אותו דבר לא כ"כ מעניין אותי מה יחשבו עליי כשאני חיה....
אויש שיר מהממם
אני לצערי חושבת על זה המון.
יותר מדי אני מתמודדת עם מחשבות כאלו ואחרות, נפגשת עם המוות לא פעם ולא פעמיים.
חברותי היקרות איבדו אימהות, לא אחת ולא שתיים.....
כולן צעירות, באזור הגיל הזה פייס: ortal_hori
מצטערת, לא כ"כ מסכימה עם הגישה של לעשות כדי שיגידו עלי דברים טובים על הקבר או לעשות כדי שיגידו עלי/יחשבו עלי.... מי שעושה (מדברת על האנשים הרגילים לא על אלה שרוצים להתפרסם או לפרסם חברה/מוצר דרך זה) עושה בשקט לא בשביל שידברו בשבחיו, מי שעושה עושה כי טוב לו עם העשייה, נעים לו לתת, הוא נותן ומקבל תמורה (תמורה יכולה להיות גם חיוך או תודה או "סתם" תחושת הסיפוק)... בקיצור - מי שרוצה עושה. יש המון המון מקומות בהם אפשר להתנדב, שעה -שעתיים בשבוע או אפילו שעתיים בחודש או רק לפני חגים או אפילו להכין עוגה ולהביא למקום איסוף או להכין סיר אוכל לשבת לאדם חולה... מי שרוצה - רק תפתחו עיניים/אוזניים/מקומונים/אתרים ותראו שבכל תחום כמעט אפשר להעזר מפעם לפעם בעוד אדם, אפילו מי שעובדת עד 17 או 18 יכולה למצוא לה את המקום הנכון לה (יש חברות הייטק שלוקחות פרויקטים כאלה ואחרים ע"ח שעות העבודה) כמובן רק מי שזה נכון לה, יש מי שיהיה לה נכון בעוד 10 שנים להתחיל עם זה, יש מי שאף פעם לא והכל נכון ובסדר העיקר לעשות את הדברים מבפנים ולא בגלל מה יגידו.
לינבר0כנראה לא הבנת אותי נכון.... ממש מממש ממש לא מעניין אותי מה אנשים יחשבו עליי אחרי מותי....ממש לא-כמו שאנשים לא מעניינים אותי עכשיו... יותר חשוב לי מה אני ישאיר אחרי איזה מטען של עשיה ותרומה אני ישאיר אחריי.......
ואני מדברת בידיוק על האישה שנפטרה שעשתה בחייה כול כך כול כך הרבה בלי רצון לקבל תמורה ובלי רצון להתפרסם רק לעשות ולתת לזולת בשמחה ובאהבה.... זה מה שאני רוצה.....
אז אכן לא ככ הבנתי אותך
לינבר-אכן היא היתה צדקת אמיתית..... מתוקונת- זה באמת כ":כ קשה..לא פשוט בכלל....החיים בצל המוות.....
לפני כמה שעות אבא של חברה שלי מהעבודה נפטר.
גם מהמחלה הנוראית הזו - כבר כמה שנים רק סבל מתמשך פייס: ortal_hori