היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, אני רוצה להכין את המרכיבים של הפיצה שבערב בעלי יכין עם הילדים. השאלה אם אני מכינה את הבצק עכשיו, אפשר לשמור אותו עד הערב? הוא לא יתפח יתר על המידה? לא יתיבש? איך לשמור? בניילון נצמד? אולי בפריזר? תודה
בעלי עושה את זה כל הזמן ! מכין את הבצק במיסקר..ואז מעביר לקערה אחרת שבה מפזר ממש ממש טיפת קמח ואז שם הבצק ומכסה עם מגבת.
בחום הזה הוא יחמיץ עד הערב . לא רעיון טוב
בקערה שהכנת לכסות בניילון
טוב, אז השארתי אותו על השיש, בקערה שבה תפח, מכוסה במגבת. , לפני שאני יוצאת לעבודה באתי לבדוק מה קורה - הבצק תפח למימדים עצומים, עלה עד למעלה, נדבק למגבת, יצא מהקערה ונשפך לשיש